Cyco Úszás

2013.06.30 Vasárnap, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:30:58

Távolság

1.9 km

Tempó

16:18 p/km (3.68 km/h)

Pulzus

Átlag
160
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

Kaposvár eXtremeMan 113 középtávú triatlon verseny.

 

A versenykiírás szerint ez amolyan edzőverseny volt, eredményt sem hírdettek. Ezen kívül majdnem minden olyan volt mint egy rendes versenyen. A frissítőkben volt eltérés, itt a bringán nem adták fel, meg kellett volna állni. Én ezt nem tettem, de majd ezt a bringa részen részletezem.

 

Az úszás a Desseda tóban volt. Erősen fújt a szél, 22 C fokos volt a víz, neoprén ruhát lehetett használni. 200 feletti volt az indulók száma (204 ért célba egyéniben) plusza váltók. Természetesen lábvizen mentem. Most először ért atrocitás úszás során. Már a táv második felében úsztunk,mikor eg ypiros eXtremeMan sapkás gyerek, akinek a ábvizén mentem , megfordult és elkezdte rugdosni a fejemet. Ilyesmire azért nem számítottam... Tudom ki volt, de a személye nem érdekes, inkább az bánt hogy ilyemi előfordul. Itt sokan úsznak lábvizen, nem tilos. Akit zavar az ússzon gyorsabban vagy ne jöjjön tri versenyre....

Az úszás időmmel elégedett vagyok, főleg úgy hogy ezért ilyen hullámzó vízben mág nem versenyeztem. Azt sem tudtam jó irányba úszunk-e, mert a bólyákat nem láttam, cak mentem az előttem levő után. Az első 25 perc körül jött ki a vízből, ahoz képest egészen jól kijöttem én is a 19. helyen!!! Egy helyet még sikerült előznöm is az 1. depóban ami 1:18" lett. Ez sem rossz, mert elég sokat kellett futni.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:30:58 1.9 16:18 3.68 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

necromedve képe

necromedve 3989 napja

Azt a sportszerű mindenit... Az ilyet úszóversenyen simán kizárják, ha szándékosan üt, vagy rúg valaki. Sőt, bármi sporteseményen. Itt nem?! Cserébe legközelebb szúrd ki a gumit a bringáján. ;)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!