Cyco bringázás

2013.06.30 Vasárnap, 10:33:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:53:06

Távolság

90 km Szint: 1080 m

Tempó

01:55 p/km (31.20 km/h)

Pulzus

Átlag
162
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

eXtreeMan 113 Kaposvár, féltávú edző verseny Kaposvár.

 

A pálya gyakorlatila "síktalan" volt. Mondták, hogy ilyen, de arra nem számítottam, hogy keményebb lesz mint a  Balatonman pályája. Úszás után mentem ahogy szoktam, nem éreztem semmi különöset. Néhány km után beértem Mészáros Lacit, akire nagyon kíváncsi voltam mit tud majd középtávon, mert Orfűm olimpiai távon nagyot meccseltünk, és megvert. Mentem a nagy szembeszélbe fel, le fel, le. A bringámmal volt gond, mert nemrég volt cserélve lánc és hátső fogsor, ami folyamatosan ugrált . Nagyon idegesítő volt ,mert sehol sem tudtam az ideális áttételen menni, mert folyamtaosan csak nyekergett és kattogott a lánc....Hol volt hajtás , hol nem, ami fefel nem éppen optimális. Ilyen ha nem Zsolti rakja nekem össez a bringét verseny előtt.... 

45 km-nál hátbavert Hegyi Lóri (tuskenrider). Elégsokáig láttam még magam előtt, gondoltamnagy előnyt nem szed össze. Nem mint ha vele kellett volna versenyeznem, hiszen csapatttársam. Jobban aggasztott, az hogy Esküdt Roli a 4. helyen tekert. Mist ahoyg arra számítottam is kijött neki a lépés, nem úgy mint 2 hete a középtávú OB-n.  Borazsóan jól ment Roli, és utána a futáson is. Eredménye 4:42 lett a végén és az 6. helyen ért célba..... 26 percet javított az OB eredményéhez képest.... Kíváncsi leszek rá atádon, ott milyen forműban lesz.

Szóval. Visszafele (a páyára és a településekre nem emlékszem ,mert nekem eddigezek a helyek ismeretlenek voltak) több volt a lejtő, meg hátsél is volt. Lórit már nem értem utol, ős 32km/h átlagot tekert és 31 km/h-t. 2 perc hátrányból kezdtem meg utána a futást.

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:53:06 90 01:55 31.20 1080 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

tuskenrider képe

tuskenrider 3988 napja

Jó volt végre h bringán is találkozunk nem csak a célban:)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!