Cyco bringázás

2013.09.22 Vasárnap, 09:35:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

03:02:21

Távolság

121.5 km

Tempó

01:30 p/km (39.98 km/h)

Edzésleírás

Tour de Debrecen országúti kerékpárverseny.

A hosszabb távra neveztünk ahol az összes régiós nagymenő is indult. Tudtam nem sok sót eszek meg ezen a versenyen, sem elég erőm, sem kellő rutinom nincs, így edzésnek tekintettem. Sajnos nem volt elég nagy mezőny 60-80 fő. 

A rajt után jó tempót mentünk a mezőny kontroillálta a szökési kísérleteket. Erős oldalszél fújt Hortobágy felé , igyekeztem az út bal oldalán a padkánál menni, hogy ha van valami,  legyen menekülési utam is. Kifele 1x majdnem leszakadtam, de 3-an kínkeservesen Czine Tomival visszatekertünk. Igyekztem a mezőny elején menni, de sokszor mire észbekaptam már megint hátul voltam. Visszafelé is volt egy majdnem leszakadásom, kb 5-6 fővel, de ezt is kínkeservesen védtük, 47-48-al mentem. Igyekztem  sokat vezetni ilyennkor, hogy lássák nem csak lógni akarok, becsületből is vállatam sokat. Sajnos egy ártalmatlan helyzetben azért csak sikerült kiszakadnom, ez 105 km-nél volt. Rövidzárlat,és annyi... Ezt követően 110-km-nél összeálltamegy "kollégával" (a kulacsából ítélve IM) és ketten 36-40-es tempóval erős oldal és szembeszélben "hazajöttünk". Kifáradtam rendesen. Sokat kellene mennem ilyesmi versenyeken, hogy rutint szerezzek a mezőnyben való helyezkedédhez, de erős a gyanúm nekem ehhez újra kellene születnem :-) 

 Végül 28. letteem, a 80 valahány fős induló mezőnyből.

http://tosport.hu/images/tourdedebrecen2013/debrecen13.pdf

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:02:21 121.5 01:30 39.98 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

9 hozzászólás

Cyco képe

Cyco 3905 napja

FToma : azért az , hogy 1 km-t 60-al menjek ahho egy km-es lejtőnek kellene lennie. Egyelőre 47-48-at tudok néháény száz méteren :-)  Neked is itt kelettvolona lenned, legközelebb gyere!

 

ORBEA ORCA: Igen, mindenben igazad van. Az ilyen versenyek között sokat gondolok azokra a tanácsokra és intelmekre amiket te írkáltál nekem. Már kezdtem lehet lenyugodni, hogy célba érek a főmezőnnyel, és milyen büszke lehetek előtted, hogy jól versenyeztem :-) , mikor megint sikerült elbaltáznom a dolgot. Igyekeztem én elöl lenni, de mindíg hátra terelődtem valahogy, ezen kívül meg  végig oldalszél volt, ezért , és a menekülési útvonal miatt is kifele bal oldalon vissza a jobb oldalon szélárnyékban mentem. Lehet legközelebb megpróbálok tényleg az elejn menni, az első 5-6 fővel, aztán vagy bírom vagy kiállok, de a gyakorlás miatt kipróbálom.

Taylor28 képe

Taylor28 3905 napja

Szép volt Cyco! :)

mata képe

mata 3905 napja

Gratulálok ! Az eredménylista szerint Juhász Petivel (itt: shepherd66) mentél a végén.

Doki79 képe

Doki79 3906 napja

Jó volt látni végig a fel felvillanó narancssárga karmelegítőt :) 

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 3906 napja

Gratulálok Cyco,azért 110-ig csak sikerült ott maradni.:-)

Az utolsó 10-15-ön meg mindig nagyon kell figyelni,mert vannak akciók,próbálkoznak még elmenésekkel az erősebbek.Különösen figyelni kell pld ha hát vagy pofaszél van,és abból akár jobbra akár balra kell fordulni,előre kell menni mert várható a leszélezés,és megszakadhat a sor.

Soha nem jó a sor végén menni,inkább előre kell menni,és a vezetésbe is beforogni,akkor látnak,és elfogadnak beengednek a sorba.

 

necromedve képe

necromedve 3906 napja

Van itt tempó, kérem szépen!

FToma képe

FToma 3906 napja

Gratulálok az űrtempóhoz! Kicsit sem lepődnék már meg azon, ha holnap egy olyan bejegyzést olvasnék itt, hogy perces százakkal úszod a kiliket!

Cyco képe

Cyco 3906 napja

Kellett volna jönnöd neked is!

tuskenrider képe

tuskenrider 3906 napja

gratulálok, jó kemény lehetett

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!