PecsiPeter futás

2013.09.28 Szombat, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

03:36:47

Távolság

41.9 km Szint: 180 m

Tempó

05:10 p/km (11.60 km/h)

Pulzus

Átlag
153
Minimum
0
Maximum
160

Edzésleírás

IV. Oxigén Nagyerdei Maraton, Debrecen

Kiváló társasággal utaztunk le, közösen Móniékkal. Ezúton is köszönjük a fuvart! Az időjárás is ideális volt, a pálya is tetszett, szép erdei, semmi aszfalt, szintek nélkül, jól gurítható track. Rajt előtt volt idő még bandázni is a Dörgő Iron Family-vel, Tomival is.

A versenyről sokat nem tudok elmondani, a célidő magáért beszél...
Nem magyarázkodom, mert nincs mit, kevés vagyok a 3:30-hoz még mindig. Pedig jól ment, nem futottam el az elejét, erős voltam, könnyen, jól eső lendületesen mentek az 5 percesek. Viszont amint megéreztem, hogy ez jó nap lehet, ma végre meglehet a nagy álom, kezdődtek a klasszikus gondok... Onnantól magamra tettem a terhet, rögtön hasmenés inger bejátszott, be is kellett ugranom a fák közé. A futás is elnehezült, szépen lassan a döglött sorra kerültem, már nem tudtam megújulni, sem visszahozni a Nagy Tervet.
A célba 3 óra 36 perc fölött csaptam be, ami nem rossz ugyan, de azért mégsem 3 óra 30...
Ennyi...
Kéremkapcsojjaki :):):)

Évi pályacsúcssal nyerte a nők mezőnyét, Móni sokat javított félmaratoni PB-jén, Csongi aranyos és jó fej volt, Máté 14 évesen 5 perceseken belül futotta meg első félmaratoniját, Tibike jól vezetett :), jó kis nap volt, futottunk egy jót + a bandázás is szuper volt!

Garmin

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:36:47 41.9 05:10 11.60 180 0 160 153
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

19 hozzászólás

Molnartomasz képe

Molnartomasz 3912 napja

Gratulalok Peti!

uzsgyi képe

uzsgyi 3913 napja

Gratulálok!

Kicsi képe

Kicsi 3914 napja

Úgy látszik Zserzselivel látatlanban összebeszéltünk. Ugyanezt mondom én is, 1 hónap konkrét rákészülés és megvan az ÁLOM, ami VALÓSÁG lesz és jöhet az újabb célkitűzés, vagy megnyugvás...?! :) és irány az ultra terep. ;l)

Gratulálok! MIvel egyáltalán nem készülsz maratonra, így maximálisan elégedett lehetsz!

Sneci-ke képe

Sneci-ke 3914 napja

Hát én gratulálok, remek ez az eredmény. Technikai szünet nélkül meg még közelebb lenne a 3.30-hoz.

toncsofia képe

toncsofia 3914 napja

Gratulálok Peti, a 3:36-ért is már nagyon kell futni, ez egy tök jó eredmény!

necromedve képe

necromedve 3914 napja

Nem tudom, mitől keserű a szájíz. Tán söröztél? :P Mert a futás miatt csak nem lehet... Ez ugyanis elég jól sikerült szerintem. A hasmarsért kár egyedül, az tényleg meg tudja zavarni az embert.

Az időjárással viszont nagy szerencséd volt.

Gratu az egész csapatnak!

gergő képe

gergő 3914 napja

hejj, srác! gratulálok, legyél büszke!! nagyon szép eredmény ez. terep, az terep, nem lehet a bp maratonnal összehasonlítani, hiába van több szint ott.  a terep több energiát visz, az aszfalt meg borzasztó unalmas, döngetni kell. nem lehet összehasonlítani. el kell dönteni mit akarsz :), mondta mindig az edzőm. ha 3:30as marcsi, akkor erre kell készülni. sztem 1 hónap specifikus edzésel bármikor megvan. de akkor nem kell bringa, nem kell naszály, stb. ha az ultra a terv, akkor ez egy szuper edzés volt erre. és, ha jól értem, te inkább utobbira gyúrsz. és nagyon faszán, amit nem mutat semmi jobban, minthogy ma toltál 750 szintet, 17 kilin minden probléma nélkül. na, ez a lényeg! :) hajrá!!

gafmon képe

gafmon 3914 napja

Gratulálok! Örülök, hogy végre újra egy pályán lehettünk :)

 

Levicopter képe

Levicopter 3914 napja

Gratulálok !!!

kkoos képe

kkoos 3914 napja

Gratulálok Petyka jó ez! Az emelkedős dumára meg ne figyelj, a budapesti maratonban több szint van, nehogy már arra kenjük. A pulzusgörbéd egyébként frankó, a többi meg idő kérdése és meglesz!

Kovács Krisztián képe

Kovács Krisztián 3914 napja

Én, ha abból indulok ki, hogy a váci dunaparton ha futok az aszfalt mellett a sima földes talajon akkor óra nélkül is érezhetően lassulok ugyanazon pulzuson. Véleményem szerint nem feltétlen kell emelkedő meg dimb-domb. Jó lesz ez Petyka hajrá!

kádárévi képe

kádárévi 3914 napja

Gratulálok, szép ez így is nagyon, meglesz a 3.30 is, csak engedd el :) 

mata képe

mata 3914 napja

Gratulálok. Szerintem nem túlságosan könnyű pálya ez, a homokos talaj és az emelkedők azért viszik az erőt. De ebből az eredményből meg lehet csinálni egy aszfaltos 3.30-at. Csak ne görcsölj rá, ahogy Tibi ís írta.

PecsiPeter képe

PecsiPeter 3914 napja

Köszönöm szépen Mindenkinek!
Nem vagyok nagyon letörve, csak egy kicsit keserű a szám íze :). Sajnos még gyúrnom kell a 3:30-ra, ehhez nem sok lendületem van, pedig kell(ene). A pálya terep volt az igaz, de technikailag könnyű és csak nagyon kis huplik voltak, szóval lehetett volna itt repeszteni azért.
A winner 2:52-őt ment.
13-ik lettem amúgy összetettben, 12-ik a férfiak közt.
Felraktam a leíráshoz a garmin-t is az adatokkal.

tomcsi képe

tomcsi 3914 napja

Hülye vagy ez tök Szuper eredmény!!!

a PB-ket meg csak azonos pályán nézzed, ha ez terep ne hasonlítsd össze egy aszfaltos versennyel, de egy másik terepversennyel se!

Csodajó idő ez!!!

Gratula!

pg képe

pg 3914 napja

Meg lesz az, ez a 6 perc már nem a világ, simán benned van. Gratulálok!

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 3914 napja

Azért én gratulálok Petya!Terepen 3ó36 szép eredmény,Krisztián írta,egyetértek egy aszfalt versenyen meg lesz az az áhított szép kerek eredmény is.Ne izgulj csak lazán.akkor fog jönni....Jót futottál,egs!

Kovács Krisztián képe

Kovács Krisztián 3914 napja

Sajnálom Petyka hogy megúszott a PB. Viszont még idén egy aszfaltos versenyen tudsz javítani. Ez is fasza idő lett nagyon szerintem. Plussz bandáztatok is egy jót ami azért jó tud lenni. Egészségetekre!

hdz715 képe

hdz715 3914 napja

Azért van a Nagy Terv, hogy lehessen küzdeni érte. Gratulálok!

Felszerelések

Salomon XR Crossmax 2