Pepe88 egyéb

2013.12.01 Vasárnap, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

Zajlik a full pihenés/kajálás. Érzem is, hogy hízok (vagy csak beképzelem)...Egyáltalán nem hiányzik a mozgás (főleg ilyen időben), szóval érdekes lesz majd az újrakezdés. Valószínű azért is van ez, mert lefoglal a munka és nem nagyon unatkozok. Habár korábban is volt ilyen időszak és akkor is futottam 1 órákat, ha máskor nem hajnal 2-3-kor. 

Jövő héttől mindenesetre ez változik,rengeteg időm lesz, szóval lehet megint újra edzeni! Leginkább az lesz nehéz, hogy szokhatok le megint a kajákról, mert most továbbra is azt és akkor eszek még, amit akarok. Napi 1-2 bünőzés legalább van. Korábban havi ennyi volt....

A kajálás mellett az alvást is rendbe kell tennem, eléggé elcsúsztam megint és hajnali 2-3körül fekszek. Jó lenne ezt legkésőbb éjfélig kitolni, de esetleg 10-11órás alvás is jó lehet és akkor talán még a hajnali úszásokra is lehetne szó.

 

Negatívum, hogy még mindig nem jöttem rendbe teljesen. A két héttel ezelőtt Siófokon szerzett véraláfutás (vagy mi) még mindig nem tűnt el, ugyanúgy néz ki. A maratoni csúcshét időszakában megsérült/túlerőltett lábam még mindig nem igazi, továbbra is érzem.

Múlt héten megnézettem/kigyúrattam egy speciális masszőrrel/gyógytornásszal. Azt mondta, hogy kéne sokat nyújtanom, napi 5x....Mert nem tudom normálisan visszafeszíteni/spiccbe tenni, meg vmi a csonthártya körül van, nem tudom.

 Feladatok, amiket az alapozás kezdetétől csinálni kell: zsámolyra fel a lábat, ott felfeszítem, majd vissza spiccbe, ezt úgy 10x ismételni

Valamint vádli/achílles váltakozása nyújtása/feszítése. UPDATE: ezt elfelejtetem hogy kéne, de január elején BEAC-os tipp: ugyanúgy mint vádlit nyújtani, az elől levő láb talpja lent van teljesen, a hátsó láb kicsit megemelkedhet és a térdet lefele nyomom és nyomom előre magam a bordásfal felé...vami ilyesmit kéne..!

Napi 5x

 

Vicces lesz, erősítés, masszázs, lukács, nyújtás, jóga....gyógytornát kihagyom egyelőre, mert azt mondta, hogy a díner szintén a vádlimat veszi igénybe. Ezekkel elleszek heti 10órát.

Összesen mindennel együtt januártól számításaim szerint kb. 37óra megy el egy héten a sportra. Jó lesz!!! Legalább hasznosan fogom eltölteni az időt, nem úgy mint most.

Közben eszembe jutott még, hogy az itthoni szaunákat és az esetleges TRX, kettlebell, gumikötel+kondiedzéseket, agykontroll (azért mert helyette van a jóga) nem is számoltam. Már így is túl sok mindent akartam, de ennyi minden tényleg lehetetlen, úgyhogy szelektálnom kell és kitalálnom, hogy melyik éri meg legjobban.

 

A következő 1, esetleg 2 hét még pihenő, után 1-2 hét felhozó időszak, majd kezdődhet...

 

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!