smarcsu bringázás

2013.12.29 Vasárnap, 09:58:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:10:00

Távolság

60 km

Tempó

02:10 p/km (27.69 km/h)

Pulzus

Átlag
143
Minimum
0
Maximum
164

Edzésleírás

Ma végigmentünk a Balatonman szintrajzán. plusz a nagy hegyet még egyszer a végén. hát nem volt egyszerű. még nem vagyok teljesen 100-as, az első  nagy hegy után nem tudtam a pulzus letornázni, tartósan 160 maradt, le kellett állnom pár másodpercre. Szervezetem ezt is megérezte... (mire hazaértem kellőképpen előjött a régi, verseny utáni rosszullétem, szerencsére még épp időben hazaértem, s remélem, a gyógyszerkombó segít a dolgon...). Azért a bringa utáni szauna jólesett, bár nem voltam túl sokat benn.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:10:00 60 02:10 27.69 0 0 0 164 143
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

smarcsu képe

smarcsu 3806 napja

ajaj, ennyire nincs nagy gond. Vitamint szedek (ha eszembe jut), B6 meg akkor válik csak be, ha menet közben szedem, a reggeli egy szem semmit nem ér. Marci előtte ettem (mondjuk nem sokat, akkor még nem nagyon megy a kaja, lehet, legközelebbre viszek majd banánt, de most nem volt otthon), menet közben kis diákcsemegét toltam, meg utána is ettem (mondjuk azért van miből mennem még akkor is, ha nem kajálok :)). Inni meg vegyesen vizet, meg izot toltam. Nekem mondjuk a tartós 160-as pulzus már sok szerintem, s volt amikor azért állítottam meg egy pillanatra a pedált, mert nem ment le a pulzus :)

necromedve képe

necromedve 3806 napja

Menet közben kéne szaunázni, hogy a nyári 40°C-ra is készüljetek. :P Akkor a többiek is rosszul lennének, nem lógnál ki a sorból. :)

A laza úszás pedig remek terv, meglepő módon nálam is az lesz az étlapon. :)

Ja és: vigyázz magadra!

Marcellus74 képe

Marcellus74 3806 napja

mindenképp vitamin komplex folyamatosan, időnként egy erősebb dózis is mehet.

Az oktató tényleg jó, bár mostanában nem annyira figyeli a jelen lévők pulzusát, mint tavaly, pedig ahogy hallom vannak nem normális értékek. Nekik mindenképp könnyíteni kellene és lejjebb tornázni a pulzust.

Neked a 160 körül azért nem szabadna, hogy elő jöjjön még rosszullét. Kaja, vitamin, frissítés...

Ahogy láttam nem igazán ettél, max vizet ittál, ami egy ilyen időtartamnál elég kevés!

RemAti képe

RemAti 3806 napja

Majd menni fog. Nem jó jel alapozáskor csúcs formában lenni. B6-ra egyszerű a megoldás. Vedd be reggel automatikusan. Vigyázz magadra. Ilyenkor csak tekertek vagy más is csináltok? Bár én inkább ezt ajánlanám. http://hfe.hu/products/b-50-vitaminkomplex Egs!

smarcsu képe

smarcsu 3806 napja

Tibi, Miklós Erika az oktató, egyáltalán nem hülye szerintem, sőt.... egyszerűen csak néha az én szervezetem nem bír valamit (hugi tudja, régen mennyi bajom volt ezzel), de hogy mit, arra a dokik nem jönnek rá (vagy a vérnyomásom esik le nagyon, vagy az adrenalint nem tudja feldolgozni, stb), de amióta versenyen, hosszab futáson tolom a B6-ot, minden ok. ide most nem hoztam, ezért is volt a rosszullétem. de most már egész jól vagyok :)

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 3806 napja

Nem kéne erőltetni ennyire ezeket a marhaságokat...2 óra spinning mire hová minek?Ráadásul ha hüjje is az oktató ami sűrűn előfordul...

Jó idő van tessék kint bringázni rendesen,futásról nem is beszélve,mert jövőre beelőzlek..:-)

Jobbulást,tessék normálisan alapozni.

smarcsu képe

smarcsu 3806 napja

holnapra csak egy laza úszkálás van betervezve :) pont azért hogy kitisztítson.

dorik képe

dorik 3806 napja

Bakker, ez azért nem normális. Lehet ki lazábbra kéne venni pár napig míg helyre nem jössz!!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!