Pepe88 egyéb

2014.04.27 Vasárnap, 23:59:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

2. háromhetes makróciklus, 1.erős hét (3 hét van összesen, 1.hét erős, 2.erősebb, 3.pihenőhét). Egy héttel eltoldott az egész...2 hete pihenőhetem lett volna, de betegség miatt kimaradt teljesen. Múlt héten kellett volna újrakedzeni, de még akkor is betegeskedtem és csak a hét második felében kezdtem el újra edzegetni, még betegen.

 

Még azt hiszem 2 teljes ciklust tudok megcsinálni az első főversenyig (Baja OB). Szóval most már a gyorsítási a főszerep...

 

Ezt a hetet is betegen kezdtem el, nem teljesen egészségesen, de a végére szerintem már 100%-os lettem. Az alvás gondjaim is helyrejöttek. Korábban mindig felkeltem 6-7-kor, akár 5-6 óra alvás után. Most azért már legtöbbször alszok 6-7 órát legalább és viszonylag jól/jobban alszok a héten. 2 hete volt, hogy egy éjszaka 10szer felkeltem, most volt olyan éjszaka, hogy 6 óra alatt egyszer sem keltem fel!

 

Foreveres vitaminokat 1-2 hete kezdtem el szedni, azokat továbbra is szedem!

 

O miatt katasztrófális hangulatban. Megvisel(t) nagyon valamiért, főleg a gusztustalan,gyáva,szemét módszer. Edzésben annyira talán nem nyilvánul meg, de lelkiegben/gondolataimban valamiért igen. Emiatt is voltak alvás/közérzeti gondok és ez rányomhatja a bélyegét az edzésre. Amúgy más dolgok is közrejátszanak abban, hogy a közérzetem nem az igazi, de az biztos, hogy legalább 51%-ben ez. De több más dolog nem tetszik, leginkább hogy a munka/sport továbbra is előtérbe van helyezve a szocializációt tekintve. F/ZS "téma" már OK. Inkább az, hogy túl sok minden nem változott az elmúlt fél, 1-2 évben, illetve csak nagyon lassan...És öregszek...Pazarlom el az időt sokszor hülyeségekre, nem szórakozok/élek eleget.

 

Korábban az első ciklusban 21 és 19 órát edzettem (a második héten már iramosabb edzések voltak, ezért a kevesebb idő).

Most összes edzés, 16.óra. Azért amit korábban csináltam az kicsit sok volt. Egyrészt pihenőnap nélkül, másrészt minden nap 2 edzés, helyenként három...Most ez egy kicsit változott:

Úszás: "csak" 3 alkalom, a korábbi 4 helyett, de elégedett vagyok ezzel teljesen

Futás: 3 alkalom itt is a 4 helyett, de ez is teljesen oké.
Bringa: maradt a 3 alkalom, ami relatív sok, a többi kettőre kéne ráállni, de ezt szeretem talán a legjobban..

Jóga: heti 1 alkalom megvolt

Erősítés: Józsival a közös munka megszakadt, így ez a korábbi 4 alkalomból 1-re redukálodott...BEAC Húsvéthétfő miatt nem volt, így egyedül erősítettem egyet itthon. Ezt heti kettőre kéne vinni és esetleg Enikővel elkezdeni erősíteni, de nem tudom mennyire érdemes/kell ez nekem...

Regeneráció/wellness: ez is kevesebb volt...Néha elmaradt az SMR...Nem volt se masszázs, se hidegkamra, és természetesen Lukács sem, de az korábban sem. Péntekre terveztem estére masszázs de nem jött össze. Jövő héten több regenerációs dolog kell!

És volt 1 teljes pihenőnapom (szombat, nb1 miatt)

 

Teljesen elégedett vagyok a héttel, szerintem ez jobban sikerült, mint a korábbiak. Több szabadidőm volt, sőt, igazából rengeteg...És ez Like. Csak néha nem tudtam ezekkel mit tenni, meg néha depis/rosszkedvű voltam. De edzésszempontból remek, nem terheltem/nyírtam ki magam!

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!