Pepe88 egyéb

2014.07.06 Vasárnap, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

6,5 hét telt a sérülésem óta.

 

2. és egyben utolsó hét Vegasban...A hét elején még volt ez+az (gyógytorna és úszás), de aztán abbamaradt. Azt hiszem azért, mert kedden, szerdán és csütörtökön is strippeltem és így rengeteget sétáltam, brutálisan elfáradt a lábam! Főleg kedd és szerda, elég nagy izomlázam lett ezektől! Pénteken meg indultam haza, délelőtt medencézés/pakolás, délután indulás és szombat este hazaérkezés. 

 

Túl sok szemrehányást nem tehetek magamnak, bár tény, hogy nem volt ideális sport szempontjából a nyaralás, elhanyagoltam mindent....Kevés úszás, kevesebb gyógytorna a kelleténél...Hidegkamra sem lehetett, étkezés meg botrányos. 

 

Amúgy mintha a hétvége felé érve 1 fokkal jobb lenne/javult volna a lábam! Néha próbálkoztam futó mozgás félével, de azért nagyon nem az igazi még! Jövő héttől gyógytorna, remélem kitalálunk valamit! A múlt héten/hét elején, meg azért most is úgy érzem, hogy mintha nem teljes a talpat terhelném, hanem kicsit az egyik felét, nem is tudom, hogy mondjam/irjam le...Illetve lépésnél/járásnál/futásnál elől, a lábujjpárnák környékén, illetve alatta érzek valami furcsaságat, amikor "gördülök"...

6-8 hét volt a gyógyulási idő elvileg...1 hónap múlva pedig itt van Fadd Dombori, amin hobbiból/funból jó lenne el indulni. Úgy is találtam ki, építettem fel a dolgokat elvileg, hogy ez a hét amerika után ilyen felhozó/rávezető hét és utána van 1 ciklus féleség (ami azért nyilván meg sem közelítő a korábbiakat, sérülés előttit, de mégis egyfajta rendszer féleség) Fadd Dombori előtt rápihenőhéttel..

 

Lelkiállapotom mixed, kint elég ramaty volt, de hazaérve talán visszaáll minden a régibe és étkezésre is odafogok figyelni, csak 2 hét (kőkemény) bűnőzés volt. Volt olyan nap, hogy csak 2x ettem, akkor viszont nagyon...1től reggeli Rio büfében, all you can eat, 3 fogás, 6féle desszerttel...este 8kor meg Inn and Out...

 

Borzasztóan érzem viszont így magam, kell pár hét sportolás míg ez elmúlik. De nem tehettem mást/ezzel járt, úgyhogy annyira nem zavar, tudtam, hogy ez lesz.

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!