Pepe88 egyéb

2014.07.20 Vasárnap, 23:59:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

Utolsó rehabos összesítő!!!!??!!!!! 8,5 hét telt el a sérülés óta...6-8 hét állítólag a gyógyulása idő. Én 8hét 0 napnál futottam (ugráltam) először gyógytornán és 8hét 2 napnál a második után engedélyezte az egyéni kocogást. Egyelőre még meg kell néznem hogy bírja a lábam, hogyan alakul. Jövő héten ez (is) kiderül! Meg rengeteg minden más....K****** kulcshét lesz!!!!! (láb,s,t)

 

Étkezés, kaja: katasztrófális, a héten mérlegeltem, elkeserítő látni. Korábban is volt ilyen, hogy azt gondoltam hízok/híztam, de közben fogytam. Most tényleg nőttem, mindenhogyan és nem tetszik. Nehezen szerzek motivációt, teljesen kedv/hangulatfüggő az egész. Egyik pillanatban lent (hétfő-kedd), aztán szereztem egy kis motivációt (szerda-csütörtök), de az is csak arra volt elég, hogy egy fokkal javuljon a helyzet. Péntek délután aztán megint lent, úgy éreztem elvesztem és nem fogok tudni kijönni ebből, aztán péntek este megint fent és motiválva...Szombat délután megint lent...Nagyon a hangulatomtól függ az egész és ez így kurva szar, egyáltalán nem vagyok kiegyensúlyozott, túl könnyen befolyásolnak dolgok! Változtatni kéne ezen, de nem megy, tudok/fogok. Csak az idő segíthet, kell 1-2 év!?!

 

A sport csakúgy mint múlt hétvégén továbbra is úgy érzem, hogy nem foglal el olyan előkelő helyet az életben/napirendben, mint korábban. Fontosnak fontos, de már nem érdekel annyira az egész! (lásd lejjebb, nem látom a motivációt, lehetőséget, kedvet a napi 2-3 edzéshez)

 

Szteroidos orrcseppet elkezdtem szedni, bár nem vagyok benne biztos, hogy jól...Haszna legkorábban 1,5 hónap múlva lehet, 2 hónap múlva kontroll.

 

Jövő héttől új korszak!!! Judit pénteken azt mondta, hogy már kocoghatok! Erre még nem került sor, pedig szombat és vasárnapra is terveztem...De szombaton későn értem haza az esküvőről és (extra) fáradt is voltam a kevés alvástól, vasárnap pedig a bringa után inkább online session lett. Így ez csúszik...Szóval az új korszak=felkészülés fadd domorira mint felhozó verseny és Ózdra mint főverseny

 

Ózddal kapcsolatban optimista vagyok. Bringán nem lesz gondom a bolyban maradni, úszáson meg "szokásos" 1 kör hátrányt fogok kapni. Ehhez mondjuk még kicsit javítanom kell azért úszáshoz, hogy elcsípjem a bolyt. Tavaly 17:40 körül úsztam itt, idén felmérőn 16:50 körül is voltam azt hiszem sérülés előtt (most 19percnél vagyok). Szóval kis edzéssel ez is meglesz. Futásra kéne nyilván rámenni, csak egyelőre inkább az a feladat, hogy újratanuljam a futást, nem hogy tempót fussak...

 

Edzéseket tekintve nagyjából okés a hét. A hét elején kicsit pihentem, megfázás/torokfájás féleség, a második felétől viszont azért már edzegettem. Nem tudom, hogy a francba csináltam, hogy minden sportágból 3-4-et edzettem egy héten+jóga+smr+regeneráció (lukács,kamra,smr), lehetetlenség...Így kéne csinálni továbbra is, de napi 2-3 edzés, hát nem hiszem....Se kedv, se idő! Így viszont nem tudom mi és hogy legyen, mert muszáj lenni ennyit, így edzeni, különben nincs értelme, nem látom a hasznát az egésznek.

 

Következő hetekben remélem körvonaladzik majd, illetve sok minden kiderül (lesz okom valószínűleg megint depizni!).

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!