Pepe88 egyéb

2014.07.28 Hétfő, 16:35:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:10:00

Edzésleírás

33.gyógytorna, 19.egyedül

Eléggé elkalandoztak gyógytorna közben a gondolataim. Mai nap, elmúlt napok, hetek eseményei. 2,5 hónappal korábban történt dolgok...Néha csak ott ültem a padon és néztem ki a fejemből. Nem tudom hogy csináltam végülis meg teljesen rendben az edzést. Többször is elvesztem közben. A végére szerencsére elfelejtettem mindent, pedig nehéz volt a helyszín miatt!

 

BEAC-on, így volt padom és bordásfalam! Dínert is vittem, így mindent tudtam csinálni, nem kellett lépcsőházba mennem! Bár a pad/bordásfal kombót nem használtam ki annyira. 

 

Az egylábas 4üteműek továbbra se esnek túl jól, korábban jobban ment. Lehet azért, mert mostanában fáradtak a lábaim a sok edzéstől.

 

 

45percet gyógytornáztam (bemelegítés, pad, díner), majd kimentem futni, ahol viszont a Kornél challenge miatt elkeveredtem a kopaszi gáttól (pedig fűben szerettem volna futóiskolázni), így pedig már inkább visszafutottam a BEAC-ra .

18:30-tól aztán itt fejeztem a futást a futóiskolás feladatokkal. Továbbra is hullafárasztó ugrándozni...Pozítivum, hogy a legutóbbihoz képest előreléptem: a 2 szökdelés hátra, 1 előre nem ment akkor, mert fájt. Most ment! Kérdés, hogy amiatt, hogy eltelt azóta 1 hét, vagy mert jobban be voltam melegedve és nem 500méter, hanem 5,5km után futottam!

Viszont a minden 3.-ra magas sarok az továbbra sem megy úgy igazából természetesen, fáj/érzem kicsit.

 

Amúgy jó volt, szarrá izzadtam magam! Ráadásul volt zeném is, mert mellettünk zenés aerobic ment, ami jobban esett volna, mint a mostani. Na majd pár hét múlva!

 

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!