Pepe88 egyéb

2014.08.02 Szombat, 15:50:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:01:00

Edzésleírás

Szintén (kb) tökéletes depó! Cipőből már bringán kibújtam és ugrottam is le, bár kicsit vigyázni kellett, mert az 5 fős bolynak a végén gurultam be a depóba! Nem akartam elöl szerencsétlenkedni azzal, ahogy kibújuk a cipőből, úgyhogy jobbnak láttam kicsit hátrébb maradni. Ennek viszont az lett az eredménye, hogy így kicsit kerülgetni/vigyázni kellett, mert volt aki ott szállt le a bringáról, nem leugrott.

 

VETTEM ZOKNIT!!! A lábam nagyjából megszáradt bringán, így nem volt gond és viszonylag gyorsan sikerült ez! Elvileg ez a verseny az 1 hónappal későbbi Ózdot szimulálja....3 hónappal ezelőtt, mikor elkezdtem a szezonre az edzéseket kombó edzésen gyakorolgattam a mezítláb futást, leragasztást, stb....Leukoplaszt működött, csak éppen még azt nem tapasztaltam ki/teszteltem le, hogy hogy reagál az úszásra. És egy minimálisan azért kidörzsölte a lábamat a leukoplaszttal is a cipő...Úgyhogy mivel tulajdonképpen bringa végén véget ért nekem a verseny így úgy döntöttem veszek zoknit. De ez elég gyorsan sikerült, cipőbe is ugye azonnal bele tudtam bújni.

Rajtszám fordít, sapka fel és indulás...Szerintem megint kurva gyors volt, a depózás végre megy! 1-2 évvel ezelőtt azt találtam ki, hogy a depózásban sok van, azon kell majd javítani! Nos, hát az talán már összeáll! (Bár nyilván még pár gyakorlás,versenytapasztalat nem árt) Bringa is megy! Úszni és futni kell majd!!!

 

Tavaly 1percet saccoltam be magamnak kereken

Idén szintén úgy 1perc lehetett! Bár elvileg több kellett, hogy legyen, mert vettem zoknit, de akkor meg 1:10, nem nagy különbség...De gyors voltam amúgy ezt leszámítva nagyon!

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!