Pepe88 futás

2014.08.02 Szombat, 15:51:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:25:49

Távolság

5 km

Tempó

05:10 p/km (11.62 km/h)

Edzésleírás

Tavaly 24:15-öt futottam. Akkor 5,09 volt a táv, így az 4:46-os tempó! Idén nem volt egyáltalán órám közben, így a tempóról, pulzusról, semmiről sincs semmilyen fogalmam!

 

 

Ahhoz képest, hogy a bringán végetért a verseny szerintem elég korrekt futást csináltam! Fogalmam sincs még az időről, de elégedett vagyok vele! Pulzust jó lenne nagyon látni azért :((((((((( Talán a közepén (1-3km között) volt egy minimális lassulás, de érzésre egyenletesen, végig ilyen lendületes, lendületes-erős környékén! Egyáltalán nem erősre, mert ennél azért mehetne "lihegősebben" és a célba beérve sem estem össze, teljesen jól voltam! De egész egyszerűen 1,5 hét futás után (összesen 15km futással) a hátam mögött ennyi megy most tüdőből!

 

Természetesen végig előztek, de ez nem lepett meg! Már tavaly is relatív rosszul futottam, idén pedig ugye az előzmények ismeretében ez biztos volt! Talán úgy 20-25-en hagytak le futáson. Nekem nagyon sokáig úgy tűnt, hogy nem sikerül senkit se megelőznöm azok közül, akik bringán előttem voltak. De végül aztán a célegyeneshez közeledve éreztem, hogy valaki jön nagyon mögöttem, na mondom ezt azért mégse hagyom teljesen és elkezdtem futni rendesen. Sikerült is magam mögött tartanom és a hajrávál megelőztem azt a mogyisat, akire bringán végül felzárkoztam/egy bolyban mentünk, de a bringáról ugye előbb szállt le és nagyjából a 20-40méternyi távolság végig megvolt köztünk futáson. 

 

Álom időjárás volt amúgy! Úszáson és bringán semmi gond nem volt és a tavalyi évvel ellentétben idén nem volt hőség a futáson! Nem volt 35 fok és tűző nap. Azért egy kicsit meleg volt, izzadtam, de jóval optimálisabb volt, mint tavaly

 

Kíváncsi leszek, hogy +1 hónap edzés után mire leszek/lehetek képest Ózdon. Jó lenne ott jól szerepelni...

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 5 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

torolt_14667 képe

torolt_14667 3589 napja

 A serulesed es a korulmenyek ellenere baromi jot futottal! Es ez csak egyre jobb lesz. :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!