Hauanita futás

2017.03.11 Szombat, 12:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:36:33

Távolság

6 km

Tempó

06:06 p/km (9.85 km/h)

Edzésleírás

Teljes kripli vagyok.
A múlt szombati futás alkalmával - amikor arról áradoztam, hogy a hideg tél ellenére mekkora formában vagyok (haha) - sikerült megfázítani a hátam. Azért ehhez csak gratulálni tudtam magamhoz, majd leírtam százszor, hogy az első tavaszi szépidőbe nem megyünk ki vékony felsőben !!

 

A hátfájás és egyéb járulékos tünetei (végülis semmi bajom nem volt, jó közérzet, pici köhécselés, de se láz, se nátha, semmi - csak lehajoláskor éreztem, hogy valami húzódik a hátamban) úgy csütörtökre múlni kezdtek, de ennek ellenére egy hős voltam éééés a csalogató napsütés ellenére nem mentem ki kocogni Zolival, bármennyire is hívogatott. Közben hétfő óta a bal vállam belső fele/felkarom féájt egy ponton idegbecsípődés jelleggel egy meghatározott mozdulatra, ez péntekre durvult be igazán. Valszeg a gerincemet kéne helyretenni, az kopik. :/

 

Mindazonáltal ma már jónak ítéltem meg a helyzetet és elindultam egy laza 7-esre, de amikor leértem, és elindultam volna, előjött a bal forgómnál az a gondom, ami télen volt és már egy jóideje nem. Azért futottam. Tudom, nem biztos, hogy okos húzás, de a lelkemnek kellett. Közben a hátam sem volt hibátlan, enyhén fájogatott, érdekes mód kilégzésre és nem belégzésre, mint az elején.

Azért most már remélem, visszalendülök, eszem a vitaminokat, Magnézium, Kálciumot, holnap úszok egyet lazító jelleggel és lassan hátha jobb lesz. Jövőre meg átalszom a tavasz elejét, addigra valahogy mindig kimerül a szervezetem és minden bajom van.

De akkor sem bánom a mai futást, simogatta a lelkemet. :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:36:33 6 06:06 9.85 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Nike Zoom Winflo