Dangercat futás

2019.05.18 Szombat, 09:02:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:38:12

Távolság

30 km Szint: 1246 m

Tempó

07:16 p/km (8.25 km/h)

Edzésleírás

UTH bejárás - II. szakasz

Pilisszentlélek - Z+ - P- - Hirsch-orom - P- - Jelzetlen - P- - P kör - P- - Pilismarót - Z- - Szakó-nyereg - Z- - S- - Lukács-árok - Jelzetlen - Szentfa-kápolna - P háromszög - Vadálló-kövek - P háromszög - Prédikálószék - P háromszög - Jelzetlen - Lepence

 

Jól indult, de már az elején problémák adódtak - természetesen nem sikerült eltalálnom a Hirsch-orom utáni jelzetlen utat, így bár letértem a Pirosról a balkanyarnál egyenesen, mégse jutottam érdemben sehova. Próbáltam tájolni magam az útvonal alapján, végül keresztbe-kasul visszaértem a Pirosra. Onnan a Piros körön folytattam tovább, majd annak végén újra bepróbáltam egy jelzetlen emelkedést, amitől reméltem egy átkötést arra az útra, ami elvileg a verseny útvonala. Ez sem jött be, nem volt bizalomgerjesztő az a rész (magasles, dögszag...), úgyhogy inkább visszamentem és a Piroson értem be Pilismarótra. 

Szakó-nyereg nem volt vészes, a Lukács-árok pedig egész jó állapotban volt, rosszabbra számítottam. Vadálló-köveknél sokan voltak, ahogy a Prédikálószéken is. A lepencei lefele először nem tűnt annyira rázósnak, mint tavaly, de aztán a patak melletti csapás-úton a dagonyás csalánosban kicsit átértékeltem magamban ezt újra. 

Nagyon nehézkesnek éreztem ezt ma, nem is fizikailag inkább mentálisan fáradtam el a jelzetlen részekbe és az itt-ott nehezebben járható utakba. Ezen a szakaszon mindenképpen jól kell lenni fejben a versenyen. Ennél szerintem csak jobb lehet, mint amit ma produkáltam.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:38:12 30 07:16 8.25 1246 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!