Pepe88 Úszás

2020.09.06 Vasárnap, 14:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:12:55

Távolság

0.75 km

Tempó

17:13 p/km (3.48 km/h)

Edzésleírás

Tiszaújváros, Sprint!

Hivatalos úszóidő: 12:55 (ezt írom be ide)

Valós úszás kb 12:40-12:45 (~kb 10-15mp volt chipszőnyeg)

 

Nem a legjobb előjelekkel (lásd összesítés)...

 

Bemelegítést is elszúrtam teljesen, túl későn kezdtem el úszni, nem is pörgettem fel magam eléggé. Szemüveget sem igazítottam és rögtön az elejétől elkezdte marni a szememet a babasampon...

 

Végig lábvízen, kicsit lassúnak éreztem, de maradtam a helyemen. Ha muszáj lett volna megelőzem, de valószínű úgy jártam volna, mint Molnár Tomi. Ő mögöttem indult pont, és megelőzőtt engem és a lábvízet adó srácot is. Gyorsabb viszont lényegesen nem volt, mögötte mentünk kényelmesen.

Bukófordulótól féltem (szerdai úszás után elég rosszul voltam), de mivel ma előttem nyugisan úsztak és nem is bukóztak, maradtam sima fordulónál. 

 

Kicsit (nagyon) lassúnak éreztem, de azért az időt elnézve ez elég fasza (ráadásul medencétől benne van kimászás és chipszőnyegig futás, de ez szuperhiper gyorsan, profin ment ez a rész, kb ez ~10-15mp volt nekem (Tomi pl. hiába volt kettővel előttem, előbb kezdtem el a depót....)

Sőt, most hogy megnézem a tempót elég érhetetlen. Én olyan ~18perces tempót saccoltam volna, szerettem volna....Ennyit számít a lábvíz???? Ráadásul tényleg elég kényelmes volt, ilyen jóleső lendületes. Kár, hogy a sampon marta a szememet, így annyira többi érzést nem tudom visszaidézni, de azért LAZA ÚSZÁS VOLT!?!?!

 

Edzésen még nagyon rég (2015ben) úsztam ~16:19-es tempót. Igazából az is mehetett volna. Csak az a baj, hogy évek óta úgy vagyok vele, hogy mindig azt mondom, úgy érzem hogy menne, valamiért mégse jön ki soha..

De ugye most:

-agyrázkodás, ujjtörés, stb

-szar beemelegítés

-sampon mart

-relatív lazább tempó érzésre...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:12:55 0.75 17:13 3.48 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

SchZol képe

SchZol 1368 napja

Grat! Mikot tanultál meg ilyen jòl úszni? IM távon mennyi menne?

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!