ikerkaszat bringázás

2010.09.12 Vasárnap, 14:35:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:54:27

Távolság

100.3 km

Tempó

02:56 p/km (20.44 km/h)

Edzésleírás

Keresztedzés dupla motivációval.

1. Valami szép kerek távot szerettem volna. (ez csak útközben fogalmazódott meg, amikor láttam, hogy milyen szép az idő:-)) (terv teljesítve:-)

2. Nem vittem lámpát (mert nem találtam meg), így sötétedésre haza kellett érnem (20 perc hibázott!)

KEMÉNY VOLT! Elfáradtam...

Kicsit nehezen indult... Valami fájt, vagy az oldalam szúrt vagy a gyomrom rendetlenkedett (az ebéd után 1 órával indultam) Fenékpusztától B.máriág. Ott megálltam, ettem egy sütit és minden rendben lett. :-)

45 km-nél voltam Lellén, ahol ittam egy korsó sört, és még mellé ropit vagy chipset ettem volna. Vendéglős ember nagyot nézet, hogy egyedül vállalkoztam egy szerinte "hosszú" útra. Én pedig elkezdtem az egyedüli biciklizés pozitívumait sorolni. :-)

Aztán elmentem Balatonszemes elejéig, hogy 50 km-nél forduljak. Visszafele sötét karikát jelentek meg a szemem előtt. Ezt vagy az állandóan szembesütő napnak vagy a sós iránti vágyamnak tudtam be. A jelzést komolyan vettem, megálltam Fonyód előtt egy kocsmában sós dolgok után érdeklődve. Nem lehetett semmit kapni:-( Nagyon aranyos volt a hölgy, mert megkínált a fönök sós rágcsálnivalójával.(Vegyen má' sokat, ha így kívánja:-) Vettem egy alkoholmentes sört és szépen adtam borravalót.:-)

Gyönyörű volt a táj, a naplemente! Csak az első 20 km-en szomorkodtam, hogy nem futhatok, utána élveztem a tempót, fel-fel villantak a júliusi szeles, viharos képek...

Nagyon kiváncsi lennék, hogy most mennyi idő alatt csinálnám meg újra egy nap alatt jó időben, de azt hiszem csak a jövő idényben lesz az új nekifutás...

Bruttó idő: 5 óra 16 perc

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:54:27 100.3 02:56 20.44 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!