yoyo futás

2011.04.13 Szerda, 08:10:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:50:00

Távolság

15.2 km

Tempó

07:14 p/km (8.29 km/h)

Edzésleírás

Már mindenki topogott hüvösvölgyben ahol ma valóban igen hüvös völgy ,és mivel  pepe késett egy kicsit ezért elindultunk előre a kéken , Kopi zoli,és pátyalsó mentek elől ,én  lemaradva mentem mögöttük a saját tempómban ,és fel is futottam a Határ nyeregig. Ott szoktunk talizni a másik csoporttal akik a Fenyőgyöngyétől  jönnek kb ugyanannyi távot ,.levicopter,marky ,Zoli ,+1 fő akinek a nevét nem tudom bocs .

Namár most ,se Zoliék se senki a határnyeregnél ..csanya és pepe meg még nem értek utól lentről .. Ez a néhány perc itt egyedül elég mély nyomott hagyott bennem . Megvoltam róla győződve,hogy Zoliék elbújtak,és  recsegtetik az ágakat,és láttam mozgó világitó valamit , de hiába mondtam,hogy jöjjjenek már elő ,senki nem jött . Ráadásul  előtte nap volt egy vaddisznós kalandom,meg este a national geon láttam egy nyomozós doksifilmet ,amint egy  erdőben egyedül sétáló lányt megöltek :)  a fantáziám  meg szárnyalt ,és mire pepe ,és csanya felértek már majdnem sírtam :P

Zoliék is előkerültek,de nem a bokrok alól,hanem előre futottak a másik csoporthoz . A kis izgalom után immár 9 főre duzzadt csapattal vissza futottunk Hüvösvölgybe ,majd onnan fel a Hárs-hegyi körúton egy isteni kört tettünk. A hegyet megkerülve vissza futottunk Hüvösvölgybe,időt nem is néztem csak leállítottam az órát,de az edzésnek még nem volt ám vége ..Mert csanya egyszer csak elindult  a sz@ros sárgán felfele a Határnyeregig .  én mint sereghajtó beleordítottam az erdő csendjébe ,hogy  csanyaaaaa :)) 

Bár lemaradtam mögöttük,de becsülettel felfutottam a sárgán ,egy kedves futótárs mellett,akinek nagyon erős fejlámpája volt ,de a nevét  sajna nem tudom .. Csanya is bevárt valahol félúton ,és leértünk a nyeregbe újra ,innen viszont már a kéken futottunk vissza Hüvösvölgyik pepe,Zoli, kopizoli társasággal szorosan csanyára tapadva,mert az ő lámpája világított a legjobban . Hű de jó kis futás volt talán a legjobb eddig :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:50:00 15.2 07:14 8.29 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

Bozót képe

Bozót 4797 napja

Egyszer én is elmegyek, de akkor szervezz mellém valami rokkantat, hogy ne maradjak egyedül :))))

Steve képe

Steve 4798 napja

Gratula ... úgy látom nekem kell majd kapaszkodnom a T100-on :)

yoyo képe

yoyo 4798 napja

Már mostan pihenek szerintem :)) Igen gyere el Judit ,úgy mint ahogy  tavaly nyáron is  tetted :PPPP

 

köszi fiúk ,egy élmény vót a társaságotok :)

tvjudit képe

tvjudit 4798 napja

Komoly lesz ez a hét neked Yoyoka. :-) Gratula, eccer maj' már én is elnézek erre a szeszre.

Levicopter képe

Levicopter 4798 napja

Egészségedre! Lenyomtál pár km-t a mai nap folyamán.Jó , hogy megint ilyen sokan összejöttünk !!

pátyalso képe

pátyalso 4798 napja

Hát ez jó volt azannyúristenit:)))

Amúgy ne panaszkodj,legalább elmondhatod,hogy izgalmasan telik a szabi:))

marky képe

marky 4798 napja

frankó futi volt, a legmélyebb nyomott bennem a Hűvösvölgyből vissza a Határnyergeg felé kaptató hagyta :) ja, és a hőmérsékletet illetően valóban túloztam :)))))

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!