Cyco Úszás

2011.05.22 Vasárnap, 13:35:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:12:52

Távolság

0.75 km

Tempó

17:09 p/km (3.50 km/h)

Pulzus

Átlag
158
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

Az első szám az úszás.

Kíváncsi voltam javultam e, meg ez volt most a triatlonos ruhám főpróbáka is.

A verseny előtt megnéztem az elit mezőnyét. Szurkoltam Balogh Lőrincnek, aki az 5-ös pályán indult. Néztem hogyan melegítnek, a saját futamomon én is úgy tettem ahogyan tőlük láttam. Sajnos Lőrinc ledefektelt a kerékpár alatt ífy fel kellet adnia a versenyt...

Szóval:

Gondoltam a rajtnál az utolsó helytől indulok, hogy ne tarsak fel senkit. Így tettem tavaly is. Igaz akkor megbeszéltük ki mit tud úszni. Most nem. Elindították a mezőnyt. 5-en voltunk egy sávban (5-ös pálya) ,én a 3. helyen úsztam.  Igyekeztem felvenni egy nekem "kényelmes tempót" kettes levegővételhez. 750 m nem rövid ahhoz, hoyg az ember csutkára nyomja, de sikerült eltalálnom a megfelelő sebességet. Egy srác nagyon gyors volt, ő le is körözött. Én meg a két utánam lévőt!!! Az előttem lévőt megelőztem, így 2. nak szálltam ki a sávból. Elég gyenge "válogatott"  voltunk (a futam előtt kalapba nyúlással sorsolják ki melyik sávban kezd) ,mert a többi sávban már nem nagyon voltak úszók. A nettó időm amit saját magam nértem 12:48. A hivatalos amit itt is feltüntettem az a csipszőnygen való áthaladáskori állapot.

Ez az idő a 37. helyre volt elég az 57( ? lehet többen is voltak, de ennyi biztosan az eredménylista alapján) futaminduló között. Több korcsoport is indult ugyebár.

A korosztályomban a 11. "legjobb" időt mentem (19-ből)

 Rohantam a depóba. Ott már várt a gondosan előkészített bicajom, fent a cipő felgumizva (leoldódott a melegben de sebaj), sisak szemüveg rajtszám fel, és szaladtam kifele. Kb 100-150 m-t kellett szaladni a kerékpározás rajtjáig.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:12:52 0.75 17:09 3.50 0 0 158
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!