Cyco Úszás

2012.05.13 Vasárnap, 14:15:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:12:07

Távolság

0.75 km

Tempó

16:09 p/km (3.71 km/h)

Pulzus

Átlag
163
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

II. Eger Triatlon Nagydíj. Sprint táv. Baljós előjelek voltak az időjárást tekintve, de az ég kegyes volt végül hozzánk.

A futamban együtt indultak a főiskolások, egyetemisták, (nekik ez OB volt) felnőtt korosztályok (5 éves bontásban) és az ifik és a juniorok is. A tömeg így elég heterogén volt. Várhatóan nem az elején fogok kijönni a vízből. A versenyen olyan elit triatlonosok is képviseltették magukat mint Kis Gyula, Pocsai Balázs, Bartos Dávid. 

Rajt után a 2. pozíciót szereztem meg a sávomban, próbáltam az előttem levő lábvizében menni, de túl gyors volt nekem. Éreztem kemény a tempó, így kihagytam a bukókat, csak simán fordultam. Képzelem mennyire szétesett  mozgásom lehetett, szerencsére van videofelvétel, mejd kielemzem. Le nem köröztek, de én köröztem le vesrenyzőt. Egy srác végig a lábvizemen jött, a fordítóknál gondoltam nem lenne rossz ha elém jönne, hátha úgy energiatakarékosabban mennék,de ez nem történt meg. Mikor kiszálltam a vízből, pontosabban próbáltam a magas padka miatt visszaestem. Két szervező srác húzott ki a medencéből :-) Köszönet érte nekik. Lehet ennek a néhány másodpercnek jelentősége lesz, de akkor én ezt még nem sejtettem. Szóval kijöttem (segítséggel) a medencéből, rohantam a bringához. A depózásom jól sikerült, nem esett le a lánc mint 'atádon :-)

Az időeredményem úgy értendő, hogy kifele futás közben nyomtam meg az órámat, szóval az úszás nettó ideje pár másodperccel jobb volt.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:12:07 0.75 16:09 3.71 0 0 163
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Cyco képe

Cyco 4396 napja

Elégedett is vagyok meg nem is. Nyélen mentem, bukózni nem próbáltam annyira menten. REngeteg munkát kell ebbe az úszásba ölni, hoyg kis gyorsulás legyen legalább sajnos....

necromedve képe

necromedve 4397 napja

Remélem, azért elégedett vagy vele. Szerintem fasza tempó, főleg, hogy lábvíz se volt.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!