Hauanita futás

2012.06.29 Péntek, 08:50:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:26:26

Távolság

4.5 km

Tempó

05:52 p/km (10.21 km/h)

Edzésleírás

Na, ez úgy volt, hogy Bi ma indult Londonba két társával, bringával és kikocogtam a búcsúztatásukra. Az eredeti tervek szerint a búcsúztatás után még kocogtam volna pár kört a ligetben, de másképp alakult.

Amikor ugyanis az első piros lámpánál megálltam, megint jött az az érzés, mint a múltkor, a kis sárga csillagokkal, de kezeltem a helyzetet, tudtam, ha elindulok, jobb lesz és így is volt. Aztán megérkeztem a színhelyre, amikoris begörcsölt a hasam, szabályosan, köszi, pedig még nem kellene neki. Na. Akkor ott jó szarul voltam, persze buszjegy nem volt nálam, és minden ismerős, aki szintén kijött a búcsúztatóra, bringával volt, úgyhogy még hazahozatni sem tudtam magam, és úgy 2,5 km-re voltam itthontól. Remek.

Aztán elbúcsúztattuk őket, ők meg el is indultak, de tényleg, ráadásul 10 perccel 9:30 előtt, nem is értettem, de remélem, vigyáznak magukra, minden rendben lesz velük és sok élménnyel gazdagodnak! :)

Halált megvető bátorsággal aztán elindultam hazafelé, véletlenül rátaláltam egy rövidebb útra. Közben továbbra is görcsöltem. Lelki szemeim előtt fájdalomcsillapító tabletták lebegtek. Aztán valahogy, amikorra elértem a hídhoz, eyik pillanatról a másikra, mintha elvágták volna az egészet, tökre rendben voltam. Így a hídról hazafelé az utolsó 10 percet már ismét tudtam kocogni minden gond nélkül.

Azóta továbbra is teljesen rendben vagyok, de azt megjegyeztem, hogy nem kell nekem ezt a délelőtti futást erőltetni, olyankor egyszerűen nem alkalmas a futás a szervezetemnek, csak délután/este. Amúgy is más stratégiám van most nyárra, ami remélem, működni fog. Ráadásul egyre többször hallom otthonról, hogy NagyTesó is kocog olykor az erdőben, remélem, össze tudunk majd hozni háhány közös futást.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:26:26 4.5 05:52 10.21 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

monique képe

monique 4353 napja

ja, olyan érzésem nekem is van, talán 1 órával a felkelés után múlik el.

Hauanita képe

Hauanita 4359 napja

Egy hónapja volt egy hasonló élményem.
A tűző nap nem hiszem, hogy gond, ettől húzósabb helyzetekben is futottam már gond nélkül. A pulzusom ezzel együtt lehetett magas, nem tudom. 
A délelőttel (legalábbis ébredés után nem sokkal) nekem az a gondom, hogy akkor még úgy érzem, "nem ébredt fel eléggé" a szervezetem. De semmi gond, tudom én délutánra tenni az edzéseket, főleg nyáron :)

monique képe

monique 4360 napja

milyen kis sárga csillagok? :o a többi edzésednél nem láttam erről semmit, ha jól emlékszem.

érdekes h délelőtt nem alkalmas neked a futás, mi a gond vele? elnézve edzésadataid én a tűző napra fognám rá ezt =) (objektív bizonyítékom is van ám, azon túl h ájulásközeli állapot - 210-es pulzus :)) )

Felszerelések

Nike Air Skyraider