nedus futás

2012.10.21 Vasárnap, 07:02:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:47:00

Távolság

32.7 km Szint: 850 m

Tempó

05:06 p/km (11.75 km/h)

Edzésleírás

                             

                      TATABÁNYA  30 TEREPFUTÁS

 Vártam már ezt a versenyt , de bevallom , kicsit tartottam is tőle . Azt éreztem , hogy a gyorsaságom fejlődött valamicskét 1 év alatt , de viszont januárban futottam utoljára "igazi" hegyen .

  A rajt előtt eldőlt , hogy a "pályacsúcsom" eddig tartott , ugyanis ott állt Józsa Gabi ( Spar maraton 2012 győztes ) és Szabó Imi ( 5. helyezett , 2:28-al ).És volt még jó néhány jó terepfutó kolléga is . Tudtam , hogy ez nem az én szintem , így megmaradt célnak az időmön való javítás .

Az első két kilit még 4-5-en együtt mentünk ( pontosabban én mentem velük ) , de érezni lehetett , hogy a srácok még csak melegítenek .Én már pedig azért nyomtam ....

   Mikor egy-két kanyar után eltűnt előlem a két gyorslábú futó beálltam a saját tempómra és azt próbáltam tartani . Rögtön , már az első komolyabb emelkedőn éreztem , hogy ez ma nem az én világom . Egyértelműen látszott , hogy a könnyebb , futtatósabb szakaszokon jól haladok , de amint jön az emelkedő , belassulok . Azért nyomtam neki mert a régi ( tavalyi és tavaly előtti ) időn javítani akartam .

   Így tulajdonképpen 2 km-től egyedül futottam , és megpróbáltam élvezni az őszi erdőt . A fák már kezdenek rendesen színesedni és a kora reggeli , kicsit párás erdőben csodaszép fényeket varázsolt a laposan besütő nap . Nagyon szép volt . Az egyik mélyebb szurdokban futva jobbról fölöttem kisebb "hangoskodás" támadt : egy nagyobb őz csapat vágtatott át .

  Figyeltem a frissítésre is ( nem úgy mint a Spáron !! ) , vittem magammal két fél literes kulacsot izoval ( el is fogyott a végére ) és meg ettem 3 decathlonos zselét is ( elég szokatlan ízű volt , és elég gazdaságtalan , mert alig volt valami a jó nagy tubusban ! )

  A célba III. helyen értem ( mily meglepő ! ) 4:30-at javítva az eddigi legjobb időmön ( Józsa Gabiék , gondolom , nem nagyon erőlködve 2:28-at mentek !!! Utána megbeszéltük , hogy ezt az időt legfeljebb Ő döntheti majd meg , mert nekünk , földi halandóknak egy darabig ez nem fog menni ... )

  Gyönyörű futó időben egy teljesen száraz , jól futható és követhető pályán futhattam egy kellemeset . Viszont azt látom , hogy terepfutó versenyre csak akkor érdemes mennem , ha felkészülni is tudok majd terepen . Mert a bokám még mindig nem az igazi...

 http://connect.garmin.com/activity/235542208

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:48:00 33 05:05 11.79 850 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

Maros Ervin képe

Maros Ervin 4225 napja

Gratulálok! Biztos jó volt a két "nagyágyúval" egy dobogón állni!

pátyalso képe

pátyalso 4225 napja

Gratulálok a szenior 1.helyhez !

lacika76 képe

lacika76 4226 napja

Én is gratulálok, valóban jó kis futás lehetett. Egyszer túráztunk arra, a táj mesés volt. :-)

Boszi72 képe

Boszi72 4226 napja

Gratulálok, óriási vagy Nedus! Nem utolsó sorban welcome újra az erdők világában!! Azért szép kis visszatérés ez, szívből gratulálok!!! És a 3. hely magáért beszél. Decás zselék valóban használhatatlanok, ember legyen a talpán, akinek könnyen lemegy a torkán.

pg képe

pg 4226 napja

Gratulálok! A földi halandó között te vagy a győztes!

Sajnos pont ezen a hétvégén nem mentünk Szárligetre, pedig kimentem volna szurkolni. Mi is sokszor kirándulunk ott, tényleg csodaszép tud lenni. Irigyellek a mai napért.

korpaZASZ képe

korpaZASZ 4227 napja

Gratulálok! Irigyellek ezért a versenyért, ilyenkor az évben az egyik legszebb arcát mutatja az erdő. Meg az egyéni csúcs is magáért beszél! Örülnék, ha a márciusi Göcsej Galoppra eljönnél újra. Még szállást is tudok adni:)

 

A maratonon én is tubusos decás géllel szivattam meg magamn(citrus és hányás ízű volt egyben, képzelheted:) ),mert a tasakos málnás (de amúgy szerintem méz-) ízű már nincs(?) náluk. Nem is tudom,mi lesz, mert valamit ki kell találnom erre a jövőben...

 

 

korpaZASZ képe

korpaZASZ 4228 napja

Sok sikert, kár,hogy ide messze van, pedig biztosan szép lesz!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!