lassukapitany futás

2012.10.28 Vasárnap, 16:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:22:40

Távolság

3.2 km

Tempó

07:05 p/km (8.47 km/h)

Edzésleírás

A múlt héten nyitott szájjal futottam, aminek meg is lett a böjtje. A héten eléggé meg voltam fázva.

 

Ma már jobban voltam, így elmentem futni. Lassabb tempót diktáltam, de végig figyeltem az orron át lélegzésre. Ahhoz képest, hogy otthon hogy dugult az orrom, kint nem is kellett megállnom miatta.

 

Ez volt az első kesztyűs futásom az ősszel, bár amennyit én futok.

 

 

Amúgy a helyzet az, hogy elromlott a számítógépem és nem is akarom megjavítani. Sajnos a kedvesemmel is szakítottunk. Ezek után elkezdtem ismét németül tanulni és futni, hogy ismét formába jöjjek, és még a pénzt is jobban megfogom.

 

Már csak nagyon kevés diákhitel törlesztésem van hátra, januárban szerintem letudom az egészet, még talán lesz félretett pénzem is emellett. Aztán az angoltudásomhoz német nyelvtudással is felvértezve, hitel nélkül, jó formában, edzetten, valahol, valami albiban elkezdem az új életem...vagyis már el is kezdtem. :)

 

Ja, még annyi, hogy ha ezeket a sorokat olvassa valaki, kérem, ne írja, hogy sajnálom. Nem szeretek sajnálkozni, hiszen ahogy régen ballagásoknál énekeltük: "Ne féljünk az újtól, mert az jót hozhat nekünk!", és hát én sem félek... :))

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:22:40 3.2 07:05 8.47 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

lassukapitany képe

lassukapitany 4256 napja

@faxau - hát, azért nem teljesen értelek még így, kell még pár hónap!!! :))

Na, elkezdtem németül válaszolni, de inkább még nem égetem magam, olyan alap a tudásom, mint mondjuk 24 óra önálló tanulás után lehet. :)

De ha jól értem, akkor köszönöm, egyszer mindenképpen örülnék egy közös futásnak, akár nálatok, akár itt Budán. Még 3 hónapig tart a "felmondási időm" az ex páromnál, addig itt lakom. Ha van kedved, szívesen látnálak egy közös futásra mondjuk Normafán. Csak arra vigyázz, hogy már nem bírok olyan tempót, mint 1-2 éve, mikor nálatok voltam. :) Azért nem hívlak mindkettőtöket, mert nem tudom pontosan milyen lenne a hangulat "itthon" Viszont futás közben beszélhetnénk németül! :D

 

@ runka - Hozzám jössz feleségül? Te mindig olyan pozitív vagy! :DD De ha nemleges a válaszod, és van olyan pozitív barátnőd, mint Te, akkor ne felejts el bemutatni neki! :DDD (A laptopom még jó, a gépem meg sebaj, hogy nem megy. Csak játékba fojtanám magam, azt meg nem akarom.)

RunKa képe

RunKa 4257 napja

Én is utálom, ha sajnálnak, mert szerintem nincs sincs semmi sajnálni való az ilyen helyzetekben. Merni kell váltani, ha a helyzet úgy hozza, egy álló víz nem visz előbbre. Be kell csukódnia egy ajtónak, hogy nyíljon egy másik. Tök jó, hogy motivált vagy :)))

Tanulás, edzés :))) Akkor lesz ház körül 3 ? Hajrá !!! Figyellek ám :D  (A szgépet megcsináltatnám:)

faxau képe

faxau 4257 napja

O.K. Es tut mir nicht Leid! Ich hab' schon gedacht, das was los ist, sonst hättest du nicht wieder angefangen zu laufen...Wenn du Lust hast, mal ein bisschen zu laufen, bist Du bei uns immer gern gesehen!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!