Dex futás

2013.08.18 Vasárnap, 12:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:18:00

Távolság

5 km

Tempó

03:36 p/km (16.67 km/h)

Pulzus

Átlag
167
Minimum
0
Maximum
170

Edzésleírás

Deseda Triatlon

 

Depó: hogy bringán mennyire szétcsúsztam, az is jelzi, hogy miután letettem a bringát és felvettem a futócipőm, bukóba kezdtem el futni :) szóltak többen, de persze én is észrevettem, és mondtam, hogy kis nehezítést gondoltam ki magamnak.

 

Futás: kb. 1perccel volt előttem a srác és mögöttem is kb 1percre volt egy pár fős boly. Emellett elég vacak állapotban is voltam, nem esett jól a mozgás és a vádlim is görcsölésre állt. Így egy kényelmesebb tempóban "futottam" végig a távot. A pulzus ennek ellenére persze az egekben, nem volt esély, hogy visszaálljon. Tavaly azt hiszem olyan 4.5km-re számoltam a távot, most is ilyesmi lehetett, azaz kb így is 4' körüli lehetett az iram.

 

Abszolút 4. hely (Bozsó, Benőcs, Zelei), amatőr felnőtt férfi (összevont) 1. hely.  Bringát erősen toltam, átlag magamhoz képest jó is lett, még is a többiek teljesítménye szinte földbe döngölt. Hiába, hogy ők még edzésben vannak, időfutambringájuk van, ország legjobb triatlonos kerékpározói, én pedig már lazázok és nem is melegítettem be kellően, de akkor is. Úszás vigasztal csak :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:18:00 5 03:36 16.67 0 0 170 167
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Dex képe

Dex 3965 napja

Úszást sose tudni, hogy jól van-e kimérve, ezért nincs is jelentősége. Amúgy most az időt is csak hasraütésszerűen írtam be.. biztos nem ilyen iramot úsztam.

 

Idei évben hadilábon állok a bemelegítéssel. 2hete OB-n terveztem meg előre mindent és jó is lett volna, ha a vízben tudok úszni és nem csak hínárt pakolok :)

 

 

köszi ;)

Kovada képe

Kovada 3968 napja

Tudnál idén említeni egy versenyt ahol bemelegítettél :-P ? Gratulálok az első helyhez!

necromedve képe

necromedve 3968 napja

Leaglább látványos voltál futásnál. :) Gratu az első helyhez! Az úszópálya jól volt kimérve? Elég jó lett a tempó nyílt vízre.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!