Gebregab futás

2009.02.21 Szombat, 15:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:00:00

Távolság

18 km Szint: 250 m

Tempó

06:40 p/km (9.00 km/h)

Edzésleírás

Zsófikával felfutottunk a Normafához (a meredekebbik útvonalon ami még nekem is megkottyan), majd egy kicsit szerencsétlenkedtünk a hóban ami teljesen futhatalannak bizonyult végül. Hovatovább a központi út is havas-jeges volt. Megelégelve a dolgot lebuszoztunk, és brokkoli-rém levessel vígasztalódtunk.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:00:00 18 06:40 9.00 250 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Laurea képe

Laurea 5595 napja

 

Biztos nagyon jó kis edzés lehetett Zsófikával... Kár, hogy a saját barátnőddel - akivel együtt élsz - nem jársz el futni, és meg sem kérdezed, hogy szeretne-e, esetleg veled.

De ez biztos a kis edzőbának nem számít - csak a kilóméterek, meg a sebesség (biztos a 6:46-os tempó terepen, amit ma este futottam nélküled, számodra már annyira rangon aluli)...

Gebregab képe

Gebregab 5595 napja

Hát, Pierre...elég bonyolult. Az a lényeg, hogy a Fodor utca felől támadunk, majd végig a Mártonhegyin, de a vége előtt jobbra fel a Költő útra rácsatlakozunk. Kibukkanva az Istenhegyire a Karthauzit vesszük célba, aztán balra a Széchenyi emlékút (mert olyan szép), Rege, Fogaskerekű vá., és onnan a Normafához. Ennél egyébként van egy lényegesen hosszabb útvonalunk, ami Gazdagrét-KFKI-Csillebérc vonalon halad.
És köszi ;-))
Pierre képe

Pierre 5595 napja

Melyik a meredekebb útvonal? (Én még csak egy irányból futottam fel.)
Egészségetekre! :-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!