nedus futás

2015.03.06 Péntek, 18:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:10:20

Távolság

3 km

Tempó

03:27 p/km (17.42 km/h)

Edzésleírás

Fedtt pályás Szenior Országos Bajnokság

Kalandos történet volt...jó korán kint voltam , egyrészről , nem szeretek kapkodni , másrészt tök jó ilyenkor régi ismerősökkel találkozni , beszélgetni . Néztük a rövidebb futószámokat , és már ekkor látszott a sok induló és futam miatt csúszik az időrend . A biztonság kedvéért (gondoltuk mi ! ) megkérdeztük a főbírót,hogy mennyit .Legalább 40-50 perc ! Ennek megfelelően keztem el a készülődést ,hogy szépen alaposan bemelegítsek . Már éppen indultunk volna ki a csarnokból ( melegítő ,anorák , stb) amikor haljuk,hogy a háromezret a rajthoz hívják !! Kiderűlt , még sincs csúszás !! Annyi időnk volt,hogy ledobáltuk a melegítőt és beleugrottunk a versenycuccba...a melegítés az a 30 m volt amig odarohantunk a rajtba !(volt aki lekéste , éppen kint melegített már ! ) De no para , akkor így kell megoldani !

 A második sorból kellett indulnom .Az első kanyarban valaki elém lépett (éppen a 2.pályán próbáltam előrébb jutni) és én egy szép (tényleg szép , meg van videón :)  ) félvállas bukfenccel vezettem le az esést . Felpattantam és a mezőny után eredtem . Próbáltam azért nyugiban futni ,lévén még ugye ez volt a bemelegítés ! Kb.3:30 volt az első ezer ,aztán 3:26 és 3:23 volt . Szépen előzgettem és körözgettem .Lábra jól esett ,csak tüdőre volt nehéz ( a csarnokban különben sincs sose levegő) .Makár Laca egyszer utolért (még jó,hogy nem egy korosztály vagyunk ) én meg megnyerhettem a korosztályt . Alapos levezetés( ha már nem volt eleje,legyen akkor vége !) és sok várakozás az eredmény hírdetésre . Azért összeségében jó este volt ,sok-sok régi baráttal,ismerőssel,versenyző társsal találkozhattam !

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:10:20 3 03:27 17.42 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

szaboaron86 képe

szaboaron86 3359 napja

Bukfenc után szórni még két ilyen kilómétert, az nagyon durva. Gratula a Bajnoki címért!

Boszi72 képe

Boszi72 3359 napja

Jesszus, így lettél OB bajnok? Óriási vagy, hiába, ez a profizmus és a lélekjelenlét. Csak csodálni tudlak, komolyan! :-)

korpaZASZ képe

korpaZASZ 3359 napja

Hát ez így nagyon nem volt ideális, látszik is a három külön kilométeren, hogy az elején még be kellett melegítened. Ehhez képest nagyon szépet futottál, gratulálok! 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!