lassukapitany futás

2016.09.24 Szombat, 12:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

15 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Most nem őzekkel, szarvasokkal, vaddisznókkal találkoztam, hanem sok sok kopasz emberrel terepszínű ruhában, katonai hátizsákkal.

 

Elsőre esküszöm félelmetesebbek voltak nekem, mint a vaddisznók, de gondoltam, hogy ha azokkal tudok beszélgetni, akkor ezeket az egyenruhás fickókat előzgetve, velük is miért ne váltanék pár szót.

 

Végül kiderült, tök rendesek voltak. Drukkoltak nekem, és volt aki még azt is utánam kiabálta, hogy a bokámra vigyázzak, mert nehéz a terep. :)

 

Szóval nagyon kellemes benyomás ért velük kapcsolatban.

 

Voltak olyanok is, akik tök nehéz táskával a hátukon futottak. Na, jó, kb fele tempóban, mint én, de azért olyasmi volt a mozgásuk, mint a futás, és ők 40 km körül mentek összesen, ahogy mondta az egyikőjük.

 

Szóval edzésnek sem volt utolsó, amit beválaltak.

 

Volt akiket pedig előztem le, csak az elején zavaromban nem tudtam, hogyan szóljak, hogy jövök, így összeütköztünk, ahogy tértek ki. :) Aztán mindig kiáltottam, hogy "balról", vagy "jobbról", már jó előre, jó hangosan, és mindig kitérték, kis gondolkodás után, hogy akkor merre is kell kitérniük. :) Ezért kellett jó korán kiabálnom, és jó hangosan, hogy legyen idejük végiggondolni, merre kell lépniük, ha én balról ellőzök. :)

 

Szóval jó élmény volt. De nem mentem el Isaszegig, mert olyan merev volt a mozgásom, nagyon érzem a másfél hét kihagyást.

 

A végére, azért nyomtam a tempót, de merev volt végig a mozgásom nagyon. :) Majd csak visszaalakulok, még van 2 hét maratonig. :) A távtól nem félek, inkább csak a mellem kidörzsölődésétől. De lehet felveszem majd a Salamon terepfutó mellényem, mert bár városi versenyen furán mutat majd, de legalább olyan mint valami melltartó, nem dörzsől vele a póló.

 

A hátamban érzem, hogy nem vagyok erős, de most próbálok valami medicin labdás erősítést.

 

Ja, tényleg, nézegettem telkeket, szerintem tavasszal veszek egy földet itt Gödőllőn, és telepítek rá méhészetet. Baromi nagy napraforgó föld volt a reptér felé és rengeteg akácos mindenfelé. :) Itt már 1 milláért tudnék telket, ami szerintem jó is lenne. A Valkói úton szebb a másik, és zárt a kert, amit néztem, az 1,7 millió, csak ott nem tudom mennyi a napraforgó, a repce és az akác. Az erdészet oldalán azt olvastam, hogy mivel "tájidegen" az akác, ezért a parkerdőben kivágás után már nem fogják újra telepíteni őket, amit nagyon sajnálok. Így szerintem a reptér környékén, vagy az Ilkamajorban jobb lenne vásárolni. Elég lenne egy pici telek, max 2000 m2. :)

Majd tavaszra még meglátom, melyik opció lesz. :) Vicci lenne. :D

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 15 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 2830 napja

Most volt valamilyen katonai/katonai jellegű toborzófutás vagy mi......A kidörzsölés ellen nagyon jó a vazelin, én minden futáskor használom a belső combokra, mivel már többször jártam, úgy hogy feldörzsölődött, és nagyon kellemetlen volt. A gyógyszertárban lehet kapni kis fehár tégelyben 100-200 Ft. Nagyon szép tervek, tessék megvalósítani!!!

RemAti képe

RemAti 2830 napja

:) Minden nap 10-20 fekvőtámasz sokat segít/javít a helyzeten.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!