lassukapitany futás

2016.10.02 Vasárnap, 16:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

11 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Gyors voltam, bár direkt hullámoztattam a tempót.

 

Volt olyan rész, ahol úgy száguldottam, hogy tisztára olyan érzés volt, mintha repülnék. Belülről szép rugalmasnak éreztem a mozdulataim, szárnyaltak a lépteim, egyenesnek éreztem még a máskor mindig görbe tartásom is...bár lehet kívülről máshogy látszott... :D

Nagyon-nagyon élveztem! :)

 

A teljes táv is simán 5 percen belüli tempóval lehetett így érzésre, de a szárnyalós rész jóval gyorsabb. :) Jövő héten jön anyukám, majd mondom neki, hogy hozza magával az otthon felejtett órám. :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 11 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

9 hozzászólás

RemAti képe

RemAti 2821 napja

:) Nem olyan nehéz rész csak munkás és mókás. Viszont nagy hasznos és hosszútávon megtérülő befektetés.

Tündüs képe

Tündüs 2822 napja

Nehh ez egy nehéz része a futásnak. Én szoktam kérni, hogy szóljanak rám verseny  vagy hosszú közben, hogy mozgassam a karjaimat.

RemAti képe

RemAti 2823 napja

Futóiskola, indián szökdelés. Én is erre készülők. Olyan műfaj ez amikor néha mint a tánciskolában érdemes a kályhától kezdeni.

RemAti képe

RemAti 2823 napja

:) A városban pedig a kirakatok

holovacz képe

holovacz 2823 napja

Én is sokszor érzem úgy, hogy hát most csodásan mehet a futás, tök laza vagyok, szépek lehetnek a mozdulataim, és ez a megelégedettség érzés egészen addig szokott tartani, amíg meg nem látom az árnyékom :D :D

lassukapitany képe

lassukapitany 2823 napja

Köszi a jótanácsokat, tényleg tök jól esik! :-) Majd egyszer, ha ráérsz, tarthatnál nekem egy edzést, direkt a kar mozgásra kihegyezve, meg a futó mozdulatsorra. Nagyon sokat segítenél vele. :-)

 

Köszi mégegyszer a hozzászólásokat. :-)

RemAti képe

RemAti 2823 napja

:D Gödöllőről jöttél. Hát sokat kell gyakarolni az biztos. A lényeg, hogy ne kelljen erőből tartani,mert az tényleg energia veszteség. Egy kis fekvőtámaszgatás sokat segítene ebben. Alapozáskor próbáld ki, hogy ne karral hajtsd magad, hanem menjen a láb mozgása után. Ha ez összeállna akkor nagy lazán "edzés" nélkül tovább gyorsulnál. Tényleg előre felé haladsz, de most már csak ésszel és ne ragadjon el a hév. :)

lassukapitany képe

lassukapitany 2823 napja

Ó, egész belepirultam, basszus, ha tudtam volna, milyen megtisztelő közönségem volt! :D Akkor kifelé mentem Gödöllőről, vagy befelé jöttem? :D

 

A karjaimmal egyszerűen nem bírok mit csinálni, ha visszafogom őket, akkor azt érzem energia vesztésnek, erővel kell tartanom őket, így hagyom, hagy lengjenek. :D

RemAti képe

RemAti 2823 napja

:) Jó óra nélkül futni. Maga biztos lesz. Amúgy láttunk amikor tényleg tepertél a "biciklis" úton. Tény és való lazán mentél és repültél. A feleségem csak annyit mondot jajj és ahogy hadonászol elég fárasztó lehet, sok energiát vesztes. Megkell tanulnod a karodat kezelni. Milyen gyors leszel akkor?  A tartásod tényleg pöpec volt. Egs. 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!