Gebregab futás

2009.11.08 Vasárnap, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:10:51

Távolság

21.1 km

Tempó

03:21 p/km (17.87 km/h)

Edzésleírás

Tudás Útja félmaraton, 2. lettem:
Nagyon jóleső futás volt minden féle értelemben. Az összes pocsolya nagyon szép mély volt, különösen azok, amikbe sikerült belelépnem is :) (vagy ha kikerültem, a mellettem futók beleléptek és lefröcsköltek).
Részletek:
Az elején lassabb volt az iram, de a 9.km-től végig vezettem az élbolyt. Elég jó iramot eröltettem, ezért a végére 3-an maradtunk. A Lágymányosi hídról lejövet beleváltottam, amit csak Albi tudott lekövetni, sajnos Ő később le is hajrázott, de ez várható volt...
Idők: 3'12", 3'12",3'25", 3'27", innentől 3'30" körüli km-ek 9-ig. Elöl: 3'07",3'15", 3'21",3'21", 3'23", 3'27", 3'14", 3'16", 4'02".
Összességében nagyon könnyen és jól ment a futás, és igazából ennek örülök most a legjobban.
A futás közben jó sok gepárdot láttam úton-útfélen, a sikerem az Ő sikerük is!!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:10:51 21.1 03:21 17.87 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

Maci képe

Maci 5334 napja

Gratulálok!
unabambina képe

unabambina 5334 napja

Sajnos én nem láttam ezt a remek futást, de Ripetti közvetítésnének hála egy részét átérezhettem:)
Gratulálok Edzőbá! Ha ilyen jó formában vagy Firenzében olyan PB-t futsz, öröm lesz nézni és megünnepelni:P  :D
Mira képe

Mira 5334 napja

Teremburáját, ez asztán az iram!!! Gratulálok az eredményhez!
Pierre képe

Pierre 5334 napja

Gratula Ripettinek az időmértékes-szerű lovagi verssoraihoz (nekem a Huszt jutott róla eszembe valamiért) és nem utolsó sorban Edzőbának is a remek futásához!
Még egy sor. (Hogy az előző ne az utolsóban legyen.)
krisz28 képe

krisz28 5334 napja

szinte látom lelki szemeim előtt Gábor irdatlan kezeit, amikbe mérhetetlen erő összpontosul:)))De azt hiszem neki a lábaiba került több erő...
Gratulálok!
ripetti képe

ripetti 5334 napja

Az eső, a hideg és a szél mindenkinek jót tett. Nagyon jól mentél végig. 11km-nél jöttetek szembe és ott is nagyon látszott, hogy ez a Te napod. Erő és energia sugárzott a mozgásodból. Arcodon a már sokmindent megélt és tapasztalt, de mégis mindennap új kűzdelemre képes, félelmet s vereséget nem ismerő harcosok elszánt, de a nagy próbatételek gigászi kűzdelmében végtelen nyugalmat s bölcsességet szerzett örök tanítók szelíd mosolyával űzted, s hajtottad előre imbolygó hajód a tetemrehívás eme zord és félhomályos, iszalaggal és folyondárral sűrűn benőtt erdejének háborgó egén, mely rengetegben a sűrű miazmás léghuzat sosem hoz frissülést, csak fojtó, mákonyos bénulást, s melynek egén rémítő, s teljes világokat elpusztítni képes villámok jelzik a nyomukban járó szivet, s lelket bénító, rettentő mennydörgés vértől iszamos, kegyetlen istenségeinek közelgő hadát. S e had nem nyughatik, míg haragját végképp kitöltvén eget, s földet megrázó szörnyű dörrenetben csaphat le ránk, s szántóink, legelőink,  palotáink és templomaink, sőt folyóink, hegyeink s, teljes valóságunk, benne tenmagunk, s minden mit az ég alatt sajátunknak hittünk, s teremteni véltünk, egy szörnyű végórában, ím megsemmisül, s porrá zúzatván emez irdatlan kezek közt porlatik szét, s lesz mi előtte: semmibe vész.
S egy lesz csak, ki látva e kínt, páncélját felöltvén csatabárdot ragadva bontja ki zászlát. S így kiállt: "Hát senki sem állja e zord kor viharát!? És nincs aki lobogója alatt összevegyítne roppant haderőt, és önmaga menne sorsa elébe?!! Leszek én!! S velem tart mind, kinek szíve erős!"
És e lovag nem lehet más, mint Edzőbá
DJ_RushBoy képe

DJ_RushBoy 5334 napja

Jesszusom milyen idő! Elképesztően jó futó vagy!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!