nedus futás

2010.11.21 Vasárnap, 06:36:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

05:34:00

Távolság

45.5 km Szint: 1620 m

Tempó

07:20 p/km (8.17 km/h)

Pulzus

Átlag
114
Minimum
0
Maximum
148

Edzésleírás

A szokásos szülinapi futásom . Mivel minden évben más útvonalat keresek ( már a táv növekedése végett is ), idén a Pilisre esett a választásom . Igyekeztem  számomra kedves , vagy esetleg régen látott helyeket  felkeresni .

  Az útvonal :  Pomáz-kis-és Nagy -csikóvár-Lajosforrás-Kisrigó vendéglő-Prédikálószék-Rám-szakadék-Szakó-nyereg-Dobogókő-Tölgyikrek-Holdvilágárok-Pomáz .

  Sajnos idén az időjárás nem velem ünnepelt . A felsőbb részeken(kb.350 m felett )hatalmas köd (vagy felhő?)és esőszerű szitálás . Így a tervezett szép kilátásokról le kellett mondanom . Maradt az erdő hangulata-illata , a madarak csicsergése és persze , a lényeg , az elmélyülés , számvetés .

   Pedig vittem a fényképezőgépet , és csak azért is videóztam a szebb helyeken ( Prédi , Rám-szakadék stb.).Nem a leggyorsabb ez az útvonal , igaz , nam is állt szándékomban rohanni . A mai nap nem erről szól . Persze , azért futni kell , mégiscsak egy edzés .Fizikálisan a legnehezebb rész ezen a napon nekem a Rám-szakadék-Szakónyereg-Dobogókő szakasz volt . Nagyon cammogósra sikeredett ez a rész . Ráadásúl a nyeregben már nem csak az eső hullott anyakamba , hanem jó nagy pofaszelet is kaptam ajándékba . Fel is kellett öltöznöm . Dobogókőn olyan nagy köd volt , hogy jószerével a Matyi büfét is alig találtam meg . Pedig ez fontos pontja volt az utamnak , hiszen a friss almáspite nélkül nem mehettem tovább . Lefelé a piroson szépen megeszegettem , kicsit furcsa volt ez futás közben , ilyet még nem tettem . Egyébként idáig (28 km)nagyjából le is tudtam a szinteket , éppen ezért már sokkal jobban esett a futás . Végre elérkezhettem egy olyan mentális állapotba , ahol már reálisan tudtam értékelni ezt az elmúlt évet . Érdekes , úgy látszik kell nekem legalább 4 óra a tökéletes kikapcsoláshoz .

   Végül is kellemesen elfáradva (és jól lakottan) értem vissza Pomázra , tele kedvvel és tervekkel a jövőre nézve .

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
06:00:00 45.2 07:58 7.53 1570 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

Kopi Zoli képe

Kopi Zoli 4930 napja

Hú, szépen ünnepelted a szülinapod, gratulálok. Az a táj még ilyen nyamvadt időben is gyönyörű, mindíg meg van a sajátos hangulata.

nedus képe

nedus 4930 napja

Köszönöm ! Valóban nem volt túl nagy tömeg az erdőben , csak Dobogókő környékén volt már élet . Olvastam , hogy ugyanazt reggeliztük (ebédeltük?) . Neked is egészségedre !

   Akkor ezek szerint a Tanúhegyekre nem jössz ?

solkima képe

solkima 4930 napja

Jó kört nyomtál, gondolom még nem sok emberrel találkoztál reggel. Tetszik a gondolkodós futás, egyedül a természetben. Egészségedre.

nedus képe

nedus 4932 napja

Köszönöm a jó kívánságot !

Nagyon remélem lesz még erdő-hegy és jó levegő . Mert akkor nem lehet nagy baj !

solkima képe

solkima 4932 napja

Előre is Boldog Szülinapot. Semmi gondod nem lesz, hacsak az nem, hogy mi lesz az erdőkkel a levegő tisztaságával. Az izmaid, szíved-lelked bírni fogja.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!