2011.01.05 Szerda, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:08:50

Távolság

12 km Szint: 1 m

Tempó

05:44 p/km (10.46 km/h)

Edzésleírás

Üdv Mindenkinek!

Ma hangsúlyozottan laza, majdhogynem gördülékeny futásom volt, hangsúlyozottan viszonylag lassan futottam, viszont hatalmas nagy lelkesedéssel. Az első kör nagyon jól ment, a második nem tökéletesen, a 3., és a félkör szintén nagyon jól ment.

Az első kör kezdetén picit fáztam, de néhány száz méter után már felmelegedtem. Van egy kocsma ahol elfutok, nos ott nem tudtam már befékezni, és rámentem egy néhány méteres tükörjégre, ráadásul a járda is erősen féloldalas, de semmi probléma nem volt...Az első kör részideje (3,4 km) 19 perc 5 mp lett.

A 2. kör picit rosszabbul ment, a jégnél nagyon vigyáztam, most viszont olyan iszonyatos büdös fogadott, mintha szippantókocsi ténykedne ott, de nyoma sem volt.....iszonyatosan büdös volt....

Találkoztam egy PÓRÁZON VEZETETT NÉMETJUHÁSZ KUTYÁVAL is de erősen fogta a gazdája, meg nagyon uriember kinézetű volt, és nagyon okos szemekkel érdeklődve nézett engem.

Viszont mikor egy forgalmas kereszteződésbe értem kénytelen voltam rászólni egy édesanyára aki úgy ment be a forgalmas útkereszteződésbe, hogy a bicikli hátsó részén üllő gyermekének mondott valamit, úgy ment be a kereszteződésbe, hogy nem nézett előre, sem oldalt csak begördült....majdnem nekem jött, mert nem vett észre....

Kb. minden 2. km-nél csináltam olyat, hogy kb. 150-200 métert gyorsabban futottam le mint addig, végig ment ez a dolog. Ez a jele annak, hogy gyorsabban is mehetett volna a mai futás-de kímélni akartam magamat.

10 km-57 perc 35 mp

12 km 1 óra 8 perc 50 mp

Ja már alig vagyok megfázva, már csak mérsékelten az orromat fújom, viszont otthon mindenki, még szegény Tódorom ( a kutyám) is meg van fázva, tegnap hatalmasokat hapcizott....mikor tegnap délután eljöttem dolgozni, nagyon gondosan betakargattam, ma reggel is mikor hazaértem, csak a fejét dugta ki üdvözlésre, mjad aludt tovább, csak 9-kor kelt fel, de délután már jól volt.

Holnap 10 km, tehát két km-mel kevesebb lesz mint ma, majd péntek pihenőnap!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:08:50 12 05:44 10.46 1 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

monique képe

monique 4919 napja

az a baj h a gyalogosok nem számítanak arra h futóval találkoznak :))

jól teszed h nem maxon futsz mindig! hajrá!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!