2011.01.23 Vasárnap, 13:20:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:54:20

Távolság

20 km Szint: 1 m

Tempó

05:43 p/km (10.50 km/h)

Edzésleírás

Üdv Mindenkinek!

A stratégia bevált, ma már tökéletes volt a lábam!

Némileg később indultam el futni, mivel befütöttem magamhoz, mivel nem akartam 12 fokban aludni, majd 4 óra alvás, és ébresztő.

Csodaszép napsütésben kezdtem a futás, később egy időre beborult, de újra kisütött a Napocska!

Az első kőr elég szépen ment, a második körben már észre lehetett venni némi lassulást, tudtam volna gyorsabban is futni, de ez most nem verseny volt, és még néhány napja még vacakolt a lábam, de ott volt még a 3 vízhólyag is amelyek 5 naposak csupán...

10 km-nél 55 perc 50 mp volt az időm, de érdekes, hogy onnantól picit gyorsultam egy néhány km-re, vagy legalábbis nekem gyorsabbnak tünt, hihetetlenül könnyen ment a futás, és igazi örömfutás volt, viszont a cipőfűzömet meg kellett kötni, és az némileg kizökkentett az ütemből. Néhány száz méterrel később egy munkatársamnak intettem, aki kocsival elhúzott mellettem, viszont majdnem hatalmas nagy őngolt rugtam, mivel pont egy magas járdáról kellett lelépnem ( a két járda közötti különbség volt kb. 6-8 cm)míg intettem nem figyeltem abban a pillanatban, és az egyik lábam oldalra gyűrődött, hihetetlen, de észrevettem, mielőtt a súly ráhelyeződött volna, és javítottam! Hu néhány századmásodpercen múlott, hogy nem lettem az ágyhoz kötve néhány hétre.....

Az utolsó 1-2 km-en már éreztem, hogy a cipőm nyomja az egyik vízhólyagot, de szerencsére nem lett belőle semmi.

Kicsit jobb időnek is örültem volna, de ha figyelembe veszem, hogy 2 nap alatt 10 órát aludtam 3 részletben, és néhány napja még vízhólyagokkal küzdöttem, nem rossz az idő!

Utoljára augusztusban futottam ennyit, mikor hazaértem (futás után 3 perccel) fájt a térdhajlatom, de félóra múlva semmi baja nem volt, bevállaltam volna még 10 km-et!

Holnap csak 4 km lesz, a jövő hét végén már 21 km lesz soron, valószinűleg le fogom itthon futni a félmaratont, puszta kiváncsiságból, hiszen csak 100 méterrel kell többett futnom.

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:54:20 20 05:43 10.50 1 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 4902 napja

Nagyon szépen köszönöm az aggódást!

Tündüs képe

Tündüs 4902 napja

látom alakul a lábad, nagy baj nem lehet ha ment eza  táv.

Egészségedre!

monique képe

monique 4902 napja

mázli h odafigyeltél időben. :) amúgy én csak akkor nézek másfelé (vagy az órára), ha előtte felmértem h tiszta a pálya. amúgy meg nem kell hajtani, nem verseny ez, jól mondod.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!