Czeglédi Ferenc bringázás

2011.05.28 Szombat, 10:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:50:00

Távolság

32 km

Tempó

03:26 p/km (17.45 km/h)

Edzésleírás

Üdv Mindenkinek!

Hajdúszoboszlóról Sárrétudvariba biciklivel, a Lovasnapra, közepesen erős szembeszéllel...

Hajdúszoboszlóról, erősen nyomott időben indulás, Kabáig a 4-es út szélén, a kaviccsal felszórt részen, ha nem jött kocsi, akkor az út szélén...

Kabán hamar átértem, majd következett a kedvenc részem, Kaba, és Báránd közötti rész.

Ez a rész már a Nagy-Sárréthez tartozik, ha nem tévedek tájvédelmi körzet. Hatalmas nagy legelőt kell elképzelni, és messze-messze el lehet látni....Egy helyen egy tehéncsorda legelt, a pásztár a pulijával őrízte őket. Sok szép virágot lehetett látni, sok zsombékossal, és sok madárral. Egy gólyát békászás közben megzavartam, és teljesen fel volt háborodva amint tovaszállt....Ha nem tévedek kócsagot is láttam!

Báránd előtt van egy kis erdő ami tele van varjúval, a városiak sokszor el sem tudják képzelni, hogy nyáron hova tünnek el a varjak, hát ilyenkor kint vannak a természetes élőhelyeiken!

Báránd nagyon szép kis falu, nagyon szép a központja.

Báránd, és Sárrétudvari között változik a táj képe, itt már sok a művelt föld, ami gabonával van bevetve. Nem akarok úgy járni mint Mákosi Rátyás, akarom mondani Rákosi Mátyás aki egyszer bement egy látogatása idején a gabonatáblába, megnézte és így szólt: " Jaj de szép ez a búza", de ekkor egy segédje odahajolt, és így szólt: " Jelentem Rákosi elvtárs ez rozs" Mire Rákosi: " Nem baj, lényeg az, hogy gabona..."

tehát szépen nő a gabona...

A Lovasnap szép volt, Bozót, Jázminnal nagyon tudta volna értékelni..

csak a lovakat sajnáltam, mert nagyon kellett futniuk esetenként a nagy melegben, miközben egy könnyű kocsit húztak. De némelyik ló nagyon szépen fel is volt szerszámozva.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:50:00 32 03:26 17.45 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!