Gebregab futás

2012.01.07 Szombat, 19:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:00:00

Távolság

40 km

Tempó

06:00 p/km (10.00 km/h)

Edzésleírás

Budai hegység Távoli Csúcsai nevezetű teljesítmény túra kb.4/5 részig teljesítve. Már a Fekete-hegy környékén votunk, amikor Szabinak annyira fájt már a karja, hogy visszafordultunk a civilizáció felé.

Szabi kálváriája: mert, hogy mi is történt Szabival.... épp egy ellenőrzőpontnál fotózkodtunk, és mondtuk, hogy "Nnna!"... márpedig ez általában azt jelenti, hogy mennyünkmávaze. El is indultunk, de ezt Szabi úgy értelmezte, hogy minimum maratoni iramban :))) Valami kőbe akadhatott el a lába, és óriásit zakózott. Ezek után sokat nem viccelődött, leginkább a kezét lógatta, hogy ne fájjon annyira :( Utólag derült ki, hogy kiment a válla az eséstől. Azért még megkerestünk 2 pontot és futottunk plusz 5kilit, mire megpihenhetett... nem mondom, jól bírta.

A hangulat ettől eltekintve remek volt, csomót röhögtünk (főleg én) azon, mennyire nem tudunk tájékozódni. El akartunk jutni az alsó telki hegyre, és kijutottunk a pirosra, ahonnan már csak a Nagyszénást vehettük célba. Ott meg nem találtuk a pontot, és vagy félórát elcsesztünk csak ott. Később már az segített, hogy a talajon látszott a az előttünk járók lábnyoma az időközben leszakadó hóban, így több eltévedésünk nem volt.

Julcsinak köszönet a produkció távoli majd mégtávolabbi (aztán egész közeli) biztosításáért... Köszönet illeti még a János-kórház lelkes dolgozóit, akik Szabinak helyre tették a vállát TAJ kártya nélkül is! :))

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:00:00 40 06:00 10.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Julcs képe

Julcs 4550 napja

Ohh, nagyon-nagyon szívesen, bármikor máskor, csak vállficam nélkül, ha lehet :)

ezell képe

ezell 4552 napja

:-)

:-(

CsiriBá képe

CsiriBá 4553 napja

köszi, már jobban vagyok, bár egy hetet ki kell hagynom sajna.....a kényszerzubbonyt még éjjel levágtam magamról, annyira kényelmetlen volt, meg hogy lehet egy hétig egy kézzel élni....de amúgy tényleg tök jó volt a hangulat, bocs, h elrontottam... onnantól kerzdve ténylg már csak zombiként követtem a többieket....

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!