lassukapitany futás

2012.02.09 Csütörtök, 20:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:22:43

Távolság

4 km

Tempó

05:41 p/km (10.56 km/h)

Edzésleírás

Így a legkellemesebb a fáradtság.

 

Gyakorlatilag a szabadságom utóbbi 4 napján csiszolgatom az amatőr sakktudásom a Chessmaster programmal, és ma végre le is merültem ebben a nagyon élvezetes elfoglaltságban. Gondoltam ha agyilag már lemerültem, akkor uzsgyi neki, futás, hogy a maradék energia is fogyjon el, és ne kuruttyoljak fenn minden éjjel éjfélig mert nem bírok elaludni.

 

Jó volt, és oooolyaaaan kellemesen fáradt vagyok. Ettől jobb ötletem nem is lehetett volna elterelni a gondolataim a munkáról, mint a sakkozás. Érzem, hogy tanultam is pár dolgot, ami megadta az ellazulást és a sikerélményt is.

 

Már csak 3 nap és ismét meló, már nagyon várom. Az még a sakktól is élvezetesebb. Amúgy szerintem nagyon sok a hasonlóság a vezetői beosztás és a sakk közt, csak a vezetői beosztásban a kollégákkal sokkal jobb együtt dolgozni, mert mindenki hozza a saját ötleteit, így abban még intenzívebben tanulhatok. A sakk kevésbé intenzív élmény, meg amúgy is csak kiegészítő tevékenység. Lehet hülyén írtam le, de sebaj, én értem magam.

 

Szóval minden heppi! :) Be is írom mindjárt a sakkot is ide edzésnek.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:22:43 4 05:41 10.56 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

lassukapitany képe

lassukapitany 4519 napja

faxau: Köszi-köszi! Lehet nem mindig könnyű velük, de lehet abból is tanulni. Ha valaki pedig hosszan nem motivált, akkor jobb megválni egymástól. Az neki sem jó, ha csak szenved a melóhelyén, és nekem sem, hogy nem haladnak a dolgok.

 

Feri: Tudom, de én nagyon sokat veszítettem szerintem az erőnlétemből. 4 kg-ot híztam is tavaly nyár óta. Szóval nem áltatlak, 1:45-1:50 körüli időm lesz csak.

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 4519 napja

Pisti! Közeledik a Rotary! Tudod Mónikának ott van még a handikapja is.....

faxau képe

faxau 4519 napja

Egs!  Lehet, hogy jobb, de nem mindig könnyű a kollégákkal:) Egs!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!