marcee bringázás

2013.01.31 Csütörtök, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:22:00

Távolság

64.83 km

Tempó

02:11 p/km (27.39 km/h)

Edzésleírás

első nagyobb kinti tekerés idén.  Jól ment, szép idő volt, viszont a szembeszél a második "félidőben"... azt inkább hagyjuk.:) viharos erejűnek éreztem.

viszlát Január, ezzel lezárult az év eslő hónapja. 
Azt mondhatom, hogy ha a többi is ilyen lesz, mint ez akkor nagyon sportos és szerintem sikeres év elé nézünk:) Remélem nem vagyok egyedül!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:22:00 64.83 02:11 27.39 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

marcee képe

marcee 4151 napja

Budapesten töltöm az időm 90%-át, egyébként szombathelyi vagyok.

köszönöm szépen! igyekszem megfogadni a tanácsokat! 

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4151 napja

Szia!Köszönöm a megkeresést,ide írom a választ,mert hátha mást is érdekel.

Ez az edzés ilyenkor télen bőven jó időtartamban,távban,talán egy kicsit gyorsabbnak érzem a kívánatosnál,de ez függhet  a hátszél-pofaszél arányától.

Most télen a lényeg az,hogy ha az idő engedi,és van jó felszerelésed akkor minél többet menjél kint kényelmes túristás tempóban.

Semmi hősködést,speciális edzést nem ajánlok 5-6 fok alatt,max esetleg enyhén hullámos terepen kedvenc alapozó edzésemet amit biztosan ismersz már a fixi edzést.Nekem legalább 5-6000km kell minden szezon elején mire intenzívebben tervszerűen elkezdem a spec edzéseket.

Egyelőre neked is ezt ajánlom,gyűjtsd a km-eket,minél többet minél lazábban.Amikor én elkezdem a spec munkát ami mondjuk idén korábban lesz,mert az immár szuper időfutam felszerelésem kötelez arra,hogy a szezon eleji időfutam versenyeken is már jó formában legyek,akkor te is elkezdhetsz majd erő állóképességi edzéseket végezni,hegyi edzéseket.

Nem látom,hol laksz,hogy van-e a közeledben működő egyesület,ahová csapódhatnál.Írd meg,és ajánlok,ha van a környéken.Azt tudni kell,hoigy minden önköltséges általában,de jobb csapatban bringázni,meg tanulhatsz a rutinosabbaktól.

21 évesen nem lesz könnyű elkezdeni versenyezni,de ha keményen dolgozol érhetsz el szép eredményeket.

Egyelőre ennyi,nem szeretek feleslegesen energiát pocsékolni senkire se,de ha látom,hogy valóban keményen dolgozol,akkor fogok adni szívesen tippeket,hogy hogyan lehetsz a lehető legjobb formádban.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!