Dex bringázás

2013.03.06 Szerda, 14:35:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:08:00

Távolság

62 km

Tempó

02:04 p/km (29.06 km/h)

Pulzus

Átlag
136
Minimum
0
Maximum
161

Edzésleírás

TRACK

 

Érdekes alakja van az útvonalnak, főleg ha még kelet felé is tekertünk volna egy karikát :D

Lényeg,hogy 2hónap (!!) kihagyás után újra bringán. A sajnálatos sérülés keresztülhúzta az egyik legfontosabb tervemet, hogy egész télen nyeregben legyek. A sok úszásnak hála, a keringés rendben, így talán nem kell annyi könnyű aerob edzést letekernem, igaz km-t kell gyűjteni. Márciusban még időjárás függő lesz a történet, de most már minden héten kell menni. Kihagyás miatt viszont a hátsóm biztos fájni fog. Versenybringa volt szervizben is, kapott új racsnit, láncot, stucnit és még pár dolgot. Kormány így már közelebb van, jobb is, de túlzottan felfelé áll most, ezt majd lejjebb engedem és pár dolgot finomítok még.

 

Zsófival és P.Péterrel. Nekik is az idei első szabadban, de görgő meg spinning azért volt. Ahogy kell, már az elejétől menés. Sose értem meg, hogy ez miért jó bármelyik sportágban és aki így csinálja, az mit gondol.  Indulás és onnan egy sebesség. Ez sztem hülyeség. Persze csak a szokásos lazámhoz képest gyors, kereket azért elteszem, de a 130alatti pulzus helyett többször 140-150között van. Kiskorpádnál hátszélre fordulva esik először könnyen a tekerés. Persze csak amíg nem kanyarodunk annyit vissza, hogy újból befújjon. Osztopán környékén lehet dombozni is és felvinni a pulzust 160ig.Innen persze megint szembeszél. Itt már egymás mögött megyünk, de váltás csak jó pár km-enként. Szélárnyékban pulzus visszaáll 130ra. Juta előtti 4-5km-re előreállok és a kellemetlen szélben 31-33között próbálom tartani a sebességet, pulzus kúszik is fel 150fölé. Innen már "hazataláltunk". Összeségében nem esett jól, nem éreztem se az erőt, se a nagy kedvet a tekeréshez. Öltözni is kb jól öltöztem, a 13fokhoz képest pedig melegen, de napsütés nélkül és szélben azért csalóka tud lenni.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:08:00 62 02:04 29.06 0 0 0 161 136
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Dex képe

Dex 4133 napja

A gépekre ez nem vonatkozik :D lehet öreg vagyok, de nekem kell a laza bm. minden sportágban :P

PecsiPeter képe

PecsiPeter 4134 napja

Nájsz! :)
Amúgy én szeretem, ha már az elejétől menés van.Aztán úgy fél óra után után befokozzuk, hogy csak úgy liheg mindenki :).
Persze szólni senki sem mer, sőt...:)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!