Dex futás

2013.05.19 Vasárnap, 14:30:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:18:33

Távolság

5 km

Tempó

03:43 p/km (16.17 km/h)

Edzésleírás

Amatőr felnőtt férfi sprint futam, Tiszaújváros

 

Itt azért kijön, hogy sokat ki kellett hagynom és keveset edzek még mindig erre. Mire felfutottam volna a 2. helyre ketten megelőztek :) Aztán még ketten, így már 6. voltam,de utóbbiakkal tartottam a lépést, sőt az első kör végén az egyiket le is előztem. Magas sráccal futottam tovább, de eléggé határon, nagyon nem esett jól és nagyon kapkodtam levegőért. Kinn az aszfalton rettenetesen meleg volt, így frissítésnél két poharat is elvettem, öntöttem fejemre, magamra. Mondanom se kell, hogy sokáig nem tartott. Viszont a második kör elején a magas srác mellé értem és előztem, lehettem is volna 4. és futhattam volna dobogóért, de megint jött vki aki nagy tempóval elhúzott. MEgnézve az eredménylistát, ő 2.bolyos volt és 1' hátrányból futott fel. Második körén adott még fél percet :) Így maradtam az 5. helyen, a végéig. Könnyű leírni, de nagyon kellett futni ezért, nagyon nagyon határon nyomtam, próbáltam a 4. srácot utolérni még, csökkent is a különbség, de végül 6" megmaradt. Összeségében tetszett a 7vége. Újabb kis motiváció. Jó, hogy ha úszásban fejlődök akkor ott lehetek az élbolyban és ott is maradhatok, ha lehet bolyozni, mert ahhoz talán már megvan az erő. Futásomnál pedig a körülményeket kell nézni, amit összefutkosok, abból ez rendben van.

Abszolút 5.hely, korcsoport 2.

Időm: 59'56" :) 1órán belül! Nem tudom korábban hányszor sikerült, de nem soxor az biztos.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:18:33 5 03:43 16.17 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Dex képe

Dex 4057 napja

Köszi!

Nem tudom, hogy régen mi volt a legjobb. Mivel minden pálya más, ezért nem tartjuk úgy nyilván, mint pl úszásnál. Korcsoport első, egyben abszolút első is, 1'16" előnnyel. Legjobbat úszta, egyedül bringázott elől, és futása is jobb volt mint nekem. Nem kicsit erős :)

Másnap mondták is többen a kereket :P Ezért is indulok amatőrben,mert az vagyok :D :D Legközelebb viszont már Balcsiban kell úszni, de kéne neoprént szereznem, mert most kicsit hideg a víz

necromedve képe

necromedve 4058 napja

Gratula az egész hétvégi versenyzéshez, az órán belüli összidőhöz pláne! Mennyi a rekordod a régmúltból? ÉS mennyire volt ma a korcsoport 1. hely?

A kerékre meg legközelebb vigyázz, kár lenne ilyen miatt összetörni magad 40-el.

Kovada képe

Kovada 4058 napja

Szép versenyzés, gratulálok!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!