Dex Úszás

2013.07.20 Szombat, 07:50:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:17:00

Távolság

5.2 km

Tempó

14:48 p/km (4.05 km/h)

Edzésleírás

6órás kelés után időben érkezés, de a nevezésnél közel fél órát várni kellett, mert nem engedtek be senkit, mert a úszófolyosó nem állt össze a vitorlásokból. De nem értem, hogy ennek mi köze a nevezéshez, hisz emiatt max a rajtot csúsztassák. Mivel beálltam majdnem az elejére, hamar neveztem, utána irány a wc, majd a strthely, ahol szintén elől voltam. Indulásnál pechem volt, mert az előttem lévő karszalagját nem tudták leolvasni, így álltam vagy 20mp-et, amíg a jó úszók leléptek. Így is azért jól indultam, első 1-2km-en lassan de biztosan levadásztam pár embert, aztán sehol senki. Valaki még úszott előttem kb 50m-rel, de őt már nem értem be. Próbáltam kicsit visszafogottabban kezdeni és majd a felétől, de inkább 3km-től erősíteni. Viszont onnan a szél már elég jó hullámokat korbácsolt, ami az erőmet is szívta le és dobált, sodort, így többet kellett korrigálnom az irányzékon. Utolsó km ment tán legjobban érzésre, de pont el is fáradtam a végére.

 

Jobb időt vártam pár perccel (órát nem vittem magammal), de mint utólag kiderült nem csak nekem lett gyengébb. Pl idén a legjobb idő csak 1ó9p.

 

Utána kis pihi, majd vissza Kaposvárra a triatlon váltó OB-ra. Így az eredeti terv szerinti Anitás páros átúszás ismétlés is elmaradt.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:17:00 5.2 14:48 4.05 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

plezerm képe

plezerm 3995 napja

Nem semmi. Nagyon jó idő ez. Gratula.

 

Dex képe

Dex 3996 napja

naná hogy úszó.. meg még jó páran előttem :) 9.idő az enyém

necromedve képe

necromedve 3998 napja

A legjobb időt úszótól 8 percet kapni szerintem baromi jó, gondolom, úszó lehet az illető. :) Gratu!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!