Pepe88 Úszás

2014.04.29 Kedd, 13:45:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:30:00

Távolság

3.6 km

Tempó

25:00 p/km (2.40 km/h)

Edzésleírás

Hajós, nyitott 33-as. Szerdai polys edzést úsztam le

 

400m bemelegítés

6x100m gyors variációk (láb, oldalláb, oldalérintés,söprés,kivárás,egykaros)

7x 3x100m (1,laza, utána 5mp pihi 2, közepes utána 15mp pihi, erős utána 1p pihi)

100m laza hát

8x33m (oda sprint, vissza levegőnélküli (aminek felénél kb. mindig 1 levegő)

133m levezetés

 

Sok ötletem volt mára. Mindenképpen egy lazább napot gondoltam. Masszázs, Lukács, Jóga, Laza úszás, Full pihenő mind szóba jöhettek. Gondolkodtam, hogyha reggel korán felkelek, akkor lemegyek Hajósba, hátha ZS, de szerencsére 9ig tudtam aludni. A jóga és lukács ütköznek a ligakupával és skeevevél és habár a munkát kicsit el kéne hanyagolni, azért ha tudom mégse...Végül azt találtam ki, hogy amúgy is mennem kell ELTEre beadni papírokat, utána kajálok westendbe és beadom az úszóórámat elemcserére, majd hajós, majd szergej masszázs. Valamit nagyon elszámolhattam, mert ELTE-re végül nem mentem el, maradt ebből Westend, Hajós,Szergej, de még így is röviditenem kellett az edzésen!

 

Amúgy fogalmam sem volt mit ússzak...Úszóórám nem volt, elemet kellett cserélni. Gondolkodtam, hogy esetleg leúszom a pénteki 3800-at, amit Szécsi 50-esben úsztam volna, de ott volt edzés, így maradt a 33-as vagy 25-ös. Végül nyitott 33-as lett, itt viszont nem akartam állóképességi úszni, mert az idők amúgy se relevánsok. Eredetileg ezt az edzést órával akartam leúszni 50esben, hogy lássam az időket. Végül aztán valamilyen oknál fogva még is erre esett a választásom és ezt úsztam. A végén 12x33m lett volna, de már így is késésben voltam. A levegő nélkülinél vettem mindig egy levegőt úgy 16-20m között.

 

Az erős 100méterek érzésre szarul mentek, nem volt jó a mozgásom, erőlködésnek éreztem. Amúgy pihenőidők jól el voltak találva, nem volt vészes. Az utolsó 2db erős 100-ra már eléggé besavasodtam. A 7.db erős 100-ast 2-es levegővel, hogy megnzéve úgy milyen, de úgy se lett jobb a mozgásom. Arra gondoltam, esetleg azért erőlködök, mert 3-as levegővel úsztam az erőseket is, de nem.

 

Durva amúgy, hogy úsztam. Csak edzés miatt úsztam! Nem szocializáció, nem akartam beszélni senkivel! Idén ilyen nem nagyon volt....Illetve amikor Andrisnál úsztam. Ja, amúgy Dagályt akartam volna, az lett volna a logikus hamár így alakult, de ott az 50-esnél pont most van karbantartás! 

 

Ja és muszáj voltam ma úszni, mert szerda és vasárnap kombó edzés. És még sem úszhatok csütörtök-péntek-szombaton 3 egymást követő napon, az túl sok lenne. Különben meg "csak" heti 3 úszás jönne ki, én meg 4-et akarok most...És a csütörtököt szabadnapnak.

Úgyhogy úszás közben kitaláltam, hogy úgy fog/kellene kinéznie a hétnek, hogy

szerda kombóedzés és talán jóga

csütörtök full pihenő

péntek úszás (7:50-es busszal, Hajós)+bringa (dobogókő?)

szombat úszás (Hajós délelőtt), este futás (közben kézi final 4 és nb1)

vasárnap: kombó edzés délelőtt

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:30:00 3.6 25:00 2.40 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!