Pepe88 egyéb

2014.05.05 Hétfő, 15:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:40:00

Edzésleírás

Felvételi alkalmassági előkészítő, BEAC-on, Kornéllal.

Átvettük, átbeszéltük a gyakorlatokat (15:00-16:50)

 

TF-s felvételi simán meglesz, ott egyetlen feladat van, ami nem megy (nyújtó), de ha kicsit ráedzenék az is menne, de nem muszáj, mert így is simán megleszek. Illetve van még 2 küzdősportos, amit nehezen tudok értelmezni, hogy pontosan micsoda. Mindenesetre ha azok nem mennek akkor is megvagyok.

 

ELTE-s az már kicsit nehezebb. A futás az nehezebb és nem is számít annyit...csak harmad annyit számít mint a tánc/gimnasztikai gyakorlat, ami nevetséges. Kislabdahajítás, helyből távolugrás, kötélmászás. Ezeket próbálgattuk. Kötelet azt hiszem kihagyom, anélkül kell megoldanom a dolgokat. Azt tanácsolta Kornél, hogy rá kéne edzeni erre és minden nap gyakarolni, de én inkább triatlonoznék a következő hetekben. Azt számoltam ki, ha a bringás ügyességi gyakorlatnál, mindkét labdás feladatnál és a futás/kislabda/távolbaugrásnál is hoznám a max pontot, ami elérhető (és reális lehet) akkor nem kell se kötelet mászni, se táncolni. De francnak van kedve erre külön edzeni és a szöveget helyesen értelmezve valamilyen ritmikus gimnasztikai gyakorlatot kell bemutatni és ez teszi ki a pontok 25%-át. Reménykedek, hogy jó leszek ebben, különben meg fogok bukni :) Mondjuk ha meg bukok, akkor is még ott van a TF, úgyhogy nem aggódok.

 

Labdás gyakorlatokat is átvettük és nagyon jó volt, élveztem. Különösen jó érzés volt kézilabdát fogni. Lehet hogy még a tegnapi nap/hétvégi final 4 miatt, de nagyon tetszett és meg lettem dicsérve, hogy milyen jó vagyok és szerintem is jól ment! Ahhoz képest legalábbis biztosan, hogy 10 éve nem fogtam kézilabdát. A kosár és focilabdával is mentek simán időre a feladatok. Az egyiket mondjuk még nem tudtuk lemérni, de sanszos, hogy az is menni fog. A többi meg nagyon jó volt. Olyannyira, hogy felmerült bennem, hogy el kéne menni kézilabdázni. Élveztem ezt a 10-15percet ma. Kosár annyira nem vonz, focizni fociztam elmúlt években és annyira az sem. De a kézilabda szimpi, jó volt azt a labdát vezetni,azzal rohanni, felugrani,kapura lőni...

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!