Pepe88 bringázás

2014.08.07 Csütörtök, 18:40:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:11:00

Távolság

36 km

Tempó

01:58 p/km (30.42 km/h)

Edzésleírás

-Garmint továbbra is gyülőlöm...azt írta ki hogy 85%, de útközben már alacsony telepfeszültséget jelzett és budakalásznál ki is kapcsolt....

-Elvileg pihenőhetem lenne, deeeeee! rájöttem, hogy rossz a timing és így 3+1 hetem lesz Ózdig. 3hetet meg nem fogok edzeni....Ezt a hetet még meg kellett volna edzeni rendesen, mert a jövő hét amúgy is lightos lesz a sziget és balaton miatt. De már késő bánat igazából, túl sok dolog jött össze, amiket jobb lenne mielőbb elintézni, úgyhogy most már marad így félig-meddig összevissza

-Elég nagy izomlázam van a tegnapi naptól, annak azért lehet jót tesz, hogy kicsit tekerek!

-Rossz kedvem lett egy kicsit megint, úgy nézett ki, hogy elszúrtam ismét ezt-azt, ezért mentem el biciklizni! Spontán ötlet volt, ugye elvileg pihenőnap van ma....Szellemileg nagyon fárasztó napom van, de nagyon hasznos/jó volt. Rengeteg mindent csináltam, reggeltől egészen eddig. Ez kicsit lefárasztott mentálisan és erre is, meg az elszúrt dologra jót tesz a bringa!

-Jóga is jó lehetett volna, arra már régóta kéne menni, csak az esti (esetleges) buli miatt nem akartam, mert az túlságosan is lefáraszt. Utólag talán azt mondom, hogy úszni kellett volna...Simán belefért volt 1óra úszkálás és kis termálvízes a dagályban.

 

 

Egy pomázi kiskört mentem, benne a háromszöget időfutamban lendülets módban. Sajnos pont ott merült az órám, de szerintem olyan 33-34-es átlag lehetett ott és tényleg szigorúan lendületes tempóban, szóval nem túl magas pulzuson! 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:11:00 36 01:58 30.42 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!