Pepe88 bringázás

2014.09.10 Szerda, 13:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:15:00

Távolság

35 km

Tempó

02:09 p/km (28.00 km/h)

Edzésleírás

Reggel felkeltem úgy 11:30körül és az volt a tervem, hogy amíg várom a reggelit, addig gyógytornázok. De az megjött 15perc alatt, így csak 3 feladatig jutottam el, így a gyógytorna kimaradt délelőtt! Amúgy sem volt nálam a labda, csak alapfeladatokat csináltam volna így! 

 

A költözés miatt/után most már kicsit nyugisabbak lesznek a dolgok, bár most itt van a VB! Luca miatt a régi lakásban aludtam, onnan az volt a tervem, hogy "áthozom" a bringát újba és előtte tekerek kicsit.

 

Visegrádi utca->Ticivel elszámolás>vasúti összekötő->királyok útja->Lupás rész->Budakalász és a hátsó úton haza, budán fent a bicikliúton.

 

Az első biciklim a sérülés után pár héttel ezelőtt nehezen esett, ment. Ez most jobb volt...Pedig igazából a formám semmit sem javulhatott! Mentem 2x is pár percet kamionok mögött, jól esett tempót menni és a budakalászi egyenest megnyomtam a Lupáról levezető részt, az mondjuk nagyon nem esett jól, kifulladtam a végére!

 

Jót tett, kicsit kitisztult a fejem és bízok Lucában hogy kihúz...

 

 

-A Garminom amúgy le van merülve szokás szerint, és a költözés közben vhogy elveszett/nem találom egyelőre a töltőt! De amúgy sem túlságosan relevánsok most az adatok...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:15:00 35 02:09 28.00 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!