lassukapitany futás

2016.10.30 Vasárnap, 09:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:53:35

Távolság

10 km

Tempó

05:22 p/km (11.20 km/h)

Edzésleírás

Sziporkázó napsütéses, kicsit eltévedéses futás. :)

 

Kicsit fájt a bal térdem, de a fele táv környékén elmúlt. Mindenesetre szépen lassan megfontoltan mentem...ez most nem volt annyira jól eső futás...a mozgásom az árnyékomban látva...háááát. :D

 

Na, de le van tudva! :D Ami megaszupcsi!

 

Hmmm, mostanában megint jobban kívánom a gyümölcsöket. Régen az ilyen gyümölcsös vegán étkezéssel próbálkoztam, mint a Freelee Bananagirl a youtubon, de baromira hiányzott a szénhidrát. Aztán baromi sok szénhidrátot ettem, és kicsit mostanra besokaltam tőle. :) Most megint a gyümölcsöket eszem két pofára...de nagyon fincsik. :D

 

Ja, tegnap nagyapáéknak meséltem arról, hogy mennyi pénzt teszek félre, mennyire szeretem a melóm, meg hogy maratont futottam, meg lefogytam 12 kg-ot, meg nem eszek húst, meg lehet nem akarok majd megházasodni, mert rosszak a tapasztalataim...meg ilyenek. -- Erre láttam sápadnak el egyre jobban, ahogy meséltem. :) -- Kérdésük: "Fiam, Te milyen szektához csatlakoztál?" :D

 

Én meg a szekták... :D Hát majd eldobtam az agyam, viccesek voltak, de mondtam nekik, semmilyenhez, csak ezekkel a dolgokkal érzem magam így jól. Ezeket szeretem, így ezekkel foglalkozom. :)

 

Szerintem nem igazán egyezik a dolog az ő világnézetükkel...de hát na. :)

 

Más nem volt. :) Keresztapámékon vagyok meglepve. Velük milyen jól kezdünk szót érteni... Hm, csak lesek. Ők voltak Anyukámmal szurkolni nekem a maratonon is, és szerintem akkor változott meg valami. Fura, hogy ilyen sokat beszélgettünk ezen a hétvégén is. :) Jó volt. :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:53:35 10 05:22 11.20 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

holovacz képe

holovacz 2794 napja

Én is imádom a tejeskávét, csak állattalan tejből csinálom. :) Köszönöm az igen erősen túlzó bókokat... :D

lassukapitany képe

lassukapitany 2795 napja

Nekem a tejeskávé a legnagyobb gyengém, amiért nem mondanám magam vegánnak. Meg a bőrcipő, meg van még régről egy bőrtáskám, amit szeretek. :-)

 

Igen, a sport nekem is sokat számít. A múltkor néztem amúgy a képeid, a jógázós képeiden lehet szerintem legjobban látni, milyen szép vagy, meg a múltkori fürdőruhás képeden. Tényleg nagyon sokat számít a sport, lélekben és testben is.

 

Köszi! :-)

holovacz képe

holovacz 2795 napja

Hát, én pl vegánként sem vagyok a csak ezt, vagy csak azt eszem híve... magyarán egy vegán 'mindenevő' vagyok :) Ezért sztem ha nem futnék, már gurulnék. :) A szektán jót nevettem :D Egs!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!