lassukapitany futás

2016.11.16 Szerda, 19:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:44:03

Távolság

8 km

Tempó

05:30 p/km (10.90 km/h)

Edzésleírás

Útvonal, mint tegnap. :) Szép volt és kellemes a táj. Kicsit tempósabban futottam, jól esett.

 

Tegnap is befejeztem egy könyvet, mostanában falom a könyveket. :D Ennek az volt a címe:

Napoleon Hill - Gondolkozz és gazdagodj.

 

Szuper könyv volt, igencsak meglepődtem, mennyire lelki síkon, és már-már ezoterikus oldalról közelíti meg a gazdasági életet. Nagyon tetszett. :)

 

Durva, hogy a pénzt nekem gyerekkoromban úgy tanították, hogy "becsületesen senki sem lehet milliomos", meg, hogy "csak a kétkezi munka az igazi, a többi lopás". Így már-már szégyen volt, ha valaki rakott félre valamennyit, vagy jobb beosztása volt, mert egyből ment, hogy "neki könnyű, mert....(és itt jöt valami lekicsinylő szöveg)"

 

Egy frászt. :D Az egész tényleg olyan szerintem, mint ahogy ebben a könyvben le van írva. Becsületesség, nyílt gondolkodás, kitartás, félelmek leküzdése, jó kedv, negatív gondolatok/emberek kizárása, szeretetre törekvés, egymást bátorító párkapcsolat... ilyenek kellenek leginkább. :D És mivel ebben hiszek, nekem ez a pozitívság működik. Aki a negatív dolgokban hisz, gondolom annak meg az működik. :)

 

Bocsesz, ha megint nagyon elmélkedő vagyok, de valahogy az elmúlt időszakban eléggé ilyenem van. Éééés, tényleg működik, bár még azért elég kezdő vagyok ebben a "Gondolkodj és gazdagodjban" :) De csak nézek, hogy egy-két nehéz időszakot leszámítva, miket élek meg. Jó érzés na.

 

Hm, ez is ilyen "gondolj szépet és azt vonzod be" dolog amúgy...

 

Mára kikapcsolok lassan. :D

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:44:03 8 05:30 10.90 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

holovacz képe

holovacz 2777 napja

Szóval ismered az indián mondást... :)

Embereket már én is iktattam ki az életemből, sztem ehhez mindenkinek joga van... Egs a futást! :)

lassukapitany képe

lassukapitany 2778 napja

Szerintem tényleg szuperek ezek a dolgok. Elhiszem, hogy képes vagyok elérni az álmaim, és basszus tényleg elérem őket.

 

Kicsit olyan vagyok ugyan mint egy gép, aki minden nap beprogramozza magát, a napi teendőkkel, és megy és csinálja. Aztán este mossa az agyát könyvekkel, videókkal, hanganyagokkal.

 

De nagyon jó érzés visszatekinteni, hogy eddig sose futottam maratont, idén igen. Eddig sose tettem félre pénzt, idén igen. Hiszem, hogy tudok majd lakást venni lehetőleg hitel nélkül, és kiadni, hogy több bevételem legyen majd. Idén több audit volt, mint eddig bármikor. Több feladat, több felelősség, de mennek, haladok. :-D Nagyon jó érzés.

 

Vannak emberek, akiket kitettem az életemből. Ez volt a legnehezebb amúgy. De érdekes, hogy azért hiányoznak néha, de nélkülük jobb az egyensúlyom...igen, jó, hogy nincsenek már az életemben. :-)

 

Ilyenek. :-D Fura, és picit ilyesztő ez a sok újdonság idén. Azért filózok amúgy ennyit, mert utól kell érnie a lelkemnek az életem. :-)

Tündüs képe

Tündüs 2778 napja

Jajj miket morfondírozol!!! :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!