lassukapitany futás

2010.12.05 Vasárnap, 18:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:46:31

Távolság

15.5 km

Tempó

06:52 p/km (8.73 km/h)

Edzésleírás

Otthon - Normafa - János hegy - Tündérhegyi út - Mátyás király út - Otthon

 

Most először futottam tovább a János hegytől lefelé. Volt fejlámpám, de attól még paráztam, mert nem igazán néztem meg előre, hogy hová is fogok kilyukadni.

Az útról a hó nagy része végig le volt tolva, ezért gondoltam túl rossz helyen nem lehetek. Azért mert nem volt bokáig érő hó, nagyon hálás vagyok az önkormányzatnak, beázott cipővel nagyon gáz lett volna.

 

Úgy néztem ki, mint egy hajléktalan, mert külső rétegre nem akarok pénzt szánni, így a legszakadtabb széldzsekimben, és mackó nacimban futkározok mostanság. :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:46:31 15.5 06:52 8.73 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

stojesz képe

stojesz 4949 napja

Polar fórumot néztem és szinte csak olyan véleményt találtam, miszerint a Polar footpodja pontosabb, mint a GPS-e és futáshoz sokkal inkább ajánlott. Sőt, régóta Polart használó embertől ugyanezt hallottam.

Intervallumos edzésekhez nem feltétlenül jó a footpod, viszont hosszú, kirándulófutásokhoz az átlagos futóstílusoz belőve teljesen tökéletes lesz, a Polaré elég komolynak tűnik ráadásul (Garminhoz meg Nike csippekhez képest mindenképp). GPS ügyben végül úgy döntöttem, hogy tavasszal veszek egy Garmin túranavigációt, ami mindent tud, a kulacsövön vagy a hátizsák zsebében majd elfér :)

lassukapitany képe

lassukapitany 4949 napja

A jégtől én is félek, nem is futok valami nagy tempókat. :)

Stojesz: Én gps órán gondolkodtam, de úgy döntöttem, olcsóbb térképen méricskélni... :)

monique képe

monique 4949 napja

amúgy király útvonal! :) lehet h most h olvad a hó, nekem is ki kéne merészkednem hegyre. (ha jég van, nem merek lejtőn futni.)

monique képe

monique 4949 napja

"Állóképesség miatt talán jobb is, mint a sűrűbben 4-5 km" - nem feltétlen értek egyet. a gyakori futás hasznosabb, mint a néha-néha egy hosszabb futás.

stojesz: a footpod...hát olyan amilyen... van akinek pontosabban mér, van akinek kevésbé, valszeg futóstílustól függ :) (és hiába kalibrálod!!)

stojesz képe

stojesz 4950 napja

Jobbak a nagy körök, a kicsi körök egy időután unalmasak. Most veszek egy footpodos Polart, hogy ne kelljen térképen se méricskélnem :)

lassukapitany képe

lassukapitany 4950 napja

:) igen, most ezt próbálom. Ezek a nagyobb körök idegen terepeken eddig nagyon bejönnek. :) Az ötlet tőled ered, kitervelek előre egy relatíve nagy távot és oda-vissza lefutom. Egy nagy kör, nem pedig sok kicsi. Most már a hegyi kaptatás is nagyon megy. :)

stojesz képe

stojesz 4951 napja

Látom inkább kevésszer futsz többet. Állóképesség miatt talán jobb is, mint a sűrűbben 4-5 km. Hajrá :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!