2011.01.03 Hétfő, 15:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:20:17

Távolság

3.4 km Szint: 1 m

Tempó

05:58 p/km (10.06 km/h)

Edzésleírás

Csak egy kis bemelegítő kocogás, hangsúlyozottan lazán, hogy bemelegitsek a hétre. 5 km-et szerettem volna, de nagyon elment az idő, így is volt némi csúszásom....

Voltam vérvizsgálaton, és vizeletelemzésen, semmi vészes, apróbb problémák, viszont némileg át kell alakítani az edzéstervemet.

Erről a blogomban még a héten!

Egy kérdés: ha az ember kényszerűségből (megfázás) kihagy néhány futást, annak lehet-e olyan következménye, hogy a vércukorszintje meegemelkedik, mivel nincs aktiv felhasználás, vagy én tudom rosszul?

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:20:17 3.4 05:58 10.06 1 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

monique képe

monique 4921 napja

lényeg h semmi komoly gond. kíváncsi leszek. :)

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 4922 napja

Nem annyira miatta, hanem néhány területre ráirányította a figyelmet, pl. izomgörcsök-némi mg hiány, de nincs semmi probléma, az átalakítást az időhiány motiválva főleg, ill egyenletesebbé teszem, így kezdetben picit meredekebb lesz, később viszont lágyabb.

A vizsgálat eredményeként inkább a táplálkozásomat kell átalakítani némileg, ennek esetleg talán lehetnek némileg a futást átalakitó gyenge következményei, de majd holnap megyek vissza a lelettel!

monique képe

monique 4922 napja

várom a blogot. a vérvizsgálat miatt kell alakítani?? vércukor: hát talán akkor lehet gond ha alapból van egy kis inzulinrezisztencia, mert a mozgás javítja a helyzetet (meg a helyes táplálkozás is). de ennél többet nem értek hozzá...

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!