lassukapitany futás

2011.01.06 Csütörtök, 21:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:40:00

Távolság

6 km

Tempó

06:40 p/km (9.00 km/h)

Edzésleírás

Városnézős futás Charleroiban (Belgium).

 

A hetet Belgiumban töltöttem, meló ügyben. Most értem haza 1 órája, lehet kicsit fáradtan fogalmazok...

 

Ez az egy este volt, mikor időben visszakerültem a hotelba. (Ja, egy poén, hogy ezelőtt a rendőrségen töltöttünk pár órát, mert aznap reggelre feltörték a kocsinkat, és egy kollégánknak elvitték elég sok pénzét és az iratait. A tanúság, soha ne hagyj értéket a kocsiban és mindig használd a hotel zárt parkolóját! Én csak a GPS-em autós töltőjét hagytam a kesztyűtartóban, de azt is ellopták.)

 

Ja, igen a futás:

Szakadt az eső, de legalább meleg idő volt. Nagyon kellemes futás volt, csak a távot nem tudtam belőni, túl rövid lett. A reggeli autófeltörés után lehet kicsit bátor dolog volt elmenni egyedül futni éjjel, de nagyon mehetnékem volt. Semmi értéket nem vittem magammal, így nagyon kirabolni sem tudtak volna, az izzadtságtól és esőtől vizes cuccomat úgy tűnik nem akarták lerángatni rólam.

 

Ennyi arabot egy városban...fehér embert nem is láttam futás közben. Ja, hazafelé átfutottam a piroslámpás negyeden is. :) Pár éve, mikor először érdekességképp átsétáltunk itt az egyik kollégámmal, még sokkal jobban működött az ipar, most meg nagy romhalmaz volt az egész. Úgy látszik, már ez az üzlet sem a régi...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:40:00 6 06:40 9.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!