lassukapitany futás

2011.04.10 Vasárnap, 13:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:49:30

Távolság

21.1 km

Tempó

05:11 p/km (11.56 km/h)

Edzésleírás

Hát nem úgy sikerült, ahogy akartam.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:45:00 21 05:00 12.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

14 hozzászólás

lassukapitany képe

lassukapitany 4818 napja

Köszi, elfogadni nem nagyon tudom, de azért tanulok az esetből:

- Folyadékpótlás erős napsütésben / melegben nagyon fontos, nem szabad arra várni, hogy majd fél távnál elég frissíteni.

- Pihenés a verseny előtt nagyon fontos, és hogy nyugodt legyek, egy vasárnap délutáni versenynél, a következő hétfőre nem árt szabadságot kivenni. Amúgy totál ideg leszek csak.

- Erős megfázás után ne nagyon akarjak PB-t

- Verseny előtti héten egyek rendesen, ha nem megy az evés (étvágytalanság, stb) akkor az legyen erős figyelmeztető jel.

 

Ha minden összeáll, szerintem a motivációval sem lesz gond.

stojesz képe

stojesz 4819 napja

Mindig vannak rossz napok. Nem megváltoztatni kell őket, hanem elfogadni, hogy vannak. Így nem ér kellemetlen meglepetés :)

Gratulálok!

Tündüs képe

Tündüs 4821 napja

ÁÁÁ, Te nem futottad ki magad, ha még láttál a célban  a kordon előtt, sőt fel is ismerted az embereket. Nekem ekkor már se kép se hang nem volt DDD

lassukapitany képe

lassukapitany 4822 napja

1:40-es időt megdönteni? Mondjuk végig lejtőn hátszéllel, bicajon ülve? :D

 

Köszi a bíztatást! Amúgy szerintem láttalak a kordon mellett beszélgetni, ahogy kocogtam be a célba. Bár lehet, a végén már vízióim voltak... :)

jrichard76 képe

jrichard76 4822 napja

Figyelj kapitány, szép volt ez abban az időben. Most nézőként vettem rész - pihenek Bécsre - nem volt egyszerű az a viharos szél. Aznap reggel futottam egy keveset a Duna-parton, botrányos volt az időjárás. Szóval az 1:49 nagyon jó.

Persze ha mindig hátszél lett volna, akkor most lenne egy 1:40 alatti időd és vakarhatnád a fejed, hogy azt hogy döntöd majd meg :) Szóval jó ez így. Betegség után meg főleg.

monique képe

monique 4824 napja

hát, 95%-osan nem érdemes PB-vel próbálkozni! jobb nem teljesen kihajtani magad úgy. így meg főleg szép az eredmény, h még lábadozva futottad. csak óvatosan. kár h nem sikerült összefutnunk csak majdnem,.. :)

lassukapitany képe

lassukapitany 4824 napja

Köszi-köszi Run-ka és Tündüs! Jaja, legközelebb jobban fel is készülök, és akkor legalább egy erőskapitányt láthattok, nem olyan szottyantat, mint tegnap láttatok volna. :)

Amúgy már túl is tettem magam a dolgon, így, hogy már csak a kellemes bizsergést érzem a lábaimban a tegnapi után! :) Tudjátok ez az a fajta jó érzés, hogy: "Igen, tegnap is megtettem azért a magamét!"... :)

Tündüs képe

Tündüs 4824 napja

Jajj ne  már, pedig én közben figyelgettem mikor sétálgattunk jön-e szembe fekete adidas. Ne bánkódjál, nem volt ez rossz, és még fiatal vagy, lesz rá mód, hogy javítsd a PB-t.

RunKa képe

RunKa 4825 napja

nemáááár .....12-től ott voltunk !!!!! Jajj, de sajnálom, annyi energiát adtunk volna még a meglévődhöz, amennyi egy maratonra is elég lett volna !

És különben is 5:11-es áltag !!! Nálam ez még álmomban sem jutna eszembe :D

Úgyhogy csönd, nagyot futottál !!! Szép eredmény kapitány :)))Legközelebb  jobban összehangoljuk !

lassukapitany képe

lassukapitany 4825 napja

Köszi Feri! Igazad van, lesz még lehetőség javítani a rekordomon. :)

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 4825 napja

Ilyenkor kell némi motiváció, és kemény elhatározás!!!

De szerintem nagyon messze nem lett rossz az időerdményed!!!

Semmi baj, a hibákat ki kell értékelni, és kiküszöbölni, viszont a jó dolgokra is felfigyelni!!!!

Fogol te még sok félmaratont futni!!! Legfeljebb így még nagyobb lesz a kihívás.....

lassukapitany képe

lassukapitany 4825 napja

Hát ez valami nagyon sz*r lett. Éreztem már előtte is, hogy fejben abszolút nem vagyok ott, de ahogy belassultam 16 km környékén az csúnya volt. Pedig 16 km-nél már több mint 1 perc előnyöm volt a tervezett 1:45-höz képest, nem is tudom mi lett a vége, mert még az órám is elfelejtettem lenyomni.

 

Én hülye, telefont azt vittem, de run-ka számát elfelejtettem beírni. Ott kacsáztam a spirális emlékmű körül, de nem ismertem fel onnan senkit, így hagytam.

 

Mindegy, néha kellenek a negatív élmények is, hogy teljes legyen a dolog...de csak néha..

 

Majd beírom rendesen a futást, ha tudom az időm.

 

Ja, a hibaok:

Fizikailag hiába voltam 95%-osan már így megfázás után, nem értem miért, de lelkileg nagyon padlón voltam maximum 70%. Abszolút nem volt kedvem futni már verseny előtt sem. :(((

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 4826 napja

Hajrá Pisti!!! Nézzél most is egy tapsifülest! Vagy esetleg keritsd elő azt a 16 éves leányzót akit nehezen tudtál megelőzni 2 hete....

lassukapitany képe

lassukapitany 4826 napja

Így verseny előtt kicsit félek, így még nem futottam, hogy a családból senki nem tud kikísérni. A haverom, aki megígérte, hogy jön, remélem nem fog késni...tuti nagyon sokat fog lendíteni a lelkemen, ha meglátom, hogy időben odaér..

 

Megpróbálok beállni az 5 perces iramfutóhoz, aztán ha féltávnál erősnek érzem magam, elfutok, ha nem, akkor megpróbálom tartani az ő tempóját.

 

Ha nem lesz meg az 1:45:00, akkor valami beütött.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!