lassukapitany futás

2011.07.16 Szombat, 08:10:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:44:10

Távolság

8 km

Tempó

05:31 p/km (10.87 km/h)

Edzésleírás

Jó kis futás még a meleg előtt. :)

 

Otthon - János kórház (eddig erős lejtő) - Moszkva tér - Déli pu. (innentől talán több a laza emelkedő, mint a lejtő) - BAH (innen emelkedő) - Apor Vilmos - Nógrádi utca (erős emelkedő) - Otthon

 

Tetszik ez a kör, szép változatos! Egy gond van vele, hogy megint megállított 4-5 lámpa, ezért az időm nem mindig tudom tartani a tervhez, de ennyit megér az egész! :)

 

Vettem ám új cipőt tegnap este, egy szép piros asics gt 2160-at. Nagyon szép cipő szerintem, tudom nem épp ez a leglényegesebb dolog egy cipőnél, de pszichológiailag számít szerintem. Amúgy elvileg komolyabb cipő, mint a 1150-em volt, bár azzal is meg voltam elégedve.

 

Ez a futás már az új cipőben volt. Amit észrevettem, hogy keményebb a talpa, mint a 1150-nek, mondjuk ez amiatt is lehet, hogy az már eléggé használt. Ez a keményebb talp tetszik, amúgy más nagy különbség érzésre nem volt.

 

A 1150 kb 1000 km után kezdett el szakadozni, ha ez is kibír ennyit, akkor jó.

 

Ezzel a futással nagyon jól kezdődött a hétvége! :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:53:12 10 05:19 11.28 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

9 hozzászólás

RemAti képe

RemAti 4728 napja

Én a dunántúli gyerek vagyok -:) Gödöllöi dombságban élek ennek ellenére nagyon nem szeretem az emelkedőt. -:) Sokkal jobb a zöld. Valami eszméletlen zöld.  -:)

lassukapitany képe

lassukapitany 4728 napja

Nekem sajna a 1150-emet már két helyen kikezdte a táv. Meg mintha puhább is lenne, mint régen, zavaróan puha..bár ezt nem túl objektív így kijelenteni.

monique képe

monique 4728 napja

nekem 2150-es van, 1000km már simán benne van, egyelőre nem foszladozik. :D

lassukapitany képe

lassukapitany 4728 napja

Tündüs: Igen, én nem messze lakom a Nógráditól, az Istenhegyi úton. Azért nem szeretek buszozni, mert nem vagyok túl kellemes illatú futás után, pláne így melegben. :) Egyszer ki akartak ájulni a mellettem állók, nagyon kínos volt, de jófejek voltak, nem szóltak, csak mindenki tapadt az ablakra. :)

 

RemAti: Szép hely, csak kicsit gáz, hogy hegyes völgyes...amúgy meg alföldi gyerek voltam, szóval duplán fura. :) A cipő nagyon tetszik! :))

RemAti képe

RemAti 4728 napja

Szép helyen futsz. -:) Nem baj, ha lámpa van meglehet szokni. GT-nek tényleg keményebb a talpa. A pirost irigylem. Egy időben én is szemeztem egy piros GT-vel. Bár mostanában zöld saucony versenycipőt nézegetek. -:) Egészségedre!

Tündüs képe

Tündüs 4728 napja

Faxau megelőzött. A Nógrádi utat ismerem, dolgozott arra tesóm, meg ugye mellette az Istenhegyi út. Na klassz kis dombozósod van arrafelé. Van bérleted? Egy két állomással feljebb menni és onnét futni?

lassukapitany képe

lassukapitany 4728 napja

Kifelé még meredekebb, hegynek fel. Bár, most hogy mondod, lehet holnap bevállalom...fel Normafára, ott megkerülöm a János hegyet, onnan meg...onnan meg nem tudom. :) De majd kitalálom.

 

Köszi mindkettőtöknek!

faxau képe

faxau 4729 napja

Szép idő a lámpák ellenére ezen a hullámvasuton:) És sok jó futást az új cipődben.

Egy privát kérdés: Miért befelé futsz a büdösbe, miért nem kifelé, ahol kisebb a forgalom? Személy szerint Esztergomba sem szívesen futok be, pedig az nem egy világváros:) Bár szombat reggel...

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 4729 napja

Azért ez is nagyon szép tempó, főleg nem is rövid távon!!!

Próbálj olyan helyen futni ahol nincs lámpa, mert megállni, majd ismét felgyorsulni, megtalálni a ritmust nagyon erőpocsékoló módszer!!!!

Én gutaütést kapnék, ha mikor lendületben vagyok egy vacak lámpa miatt meg kellene állnom....

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!